TPI’S HÆDERSPRIS

Ved foreningens årlige nytårsfrokost den 27. januar 2018 fik TPI sin kun anden hædersprismodtager – det blev Mette Find Andersen, gymnastik. I indstillingen til hædersprisen hed det blandt andet:

Mette har været med i gymnastikafdelingen siden hun bare var et par år gammel. Hun har altid været en meget aktiv gymnast. I 1986 begyndte hun, som Grand Prix gymnast, hvilket kulminerede med et officielt danmarksmesterskab i 1998. Det var dog langt fra nok for den aktive Mette, der allerede i en ung alder blev en flittig og aktiv gymnastikinstruktør. F.eks. for adskillige konkurrencehold, der blev så dygtige at det i 2002 blev til endnu et officielt danmarksmesterskab – nu som instruktør.
På Mettes forældre/barn-hold er der ca. 70 børn, forældre og bedsteforældre hver uge.

Mette blev valgt til gymnastikafdelingens bestyrelse i 2000 og har været formand siden 2010. Hun sidder i hovedbestyrelsen og er derudover valgt til bestyrelsen for en af gymnastikkens Landsorganisationer, Gym-Danmark.

Mette har mange jern i ilden, her kan bl.a. nævnes at være primus motor i oprydningsdage fx i hallerne, nytårsmarch eller temadage. Sammen med bestyrelsen er hun også arrangør af den årlige fastelavnsfest for hele foreningen.

Det er ikke kun gymnastikafdelingen, der nyder godt af Mettes flid. Hun vil gerne yde sit til hele foreningen og deltager gerne i foreningens loppemarked, og især den årlige juletræsfest, hvor hun trækker et stort læs.

Mettes ambition, er at samle folk fra alle TPI’s afdelinger og fremme idrætten og det gode sammenhold. Hun er altid i godt humør og fuld af energi, og så smitter hun med sin entusiasme og sit engagement. Hun er en igangsætter og går gerne selv forrest. I gymnastikafdelingen siger vi: ”Find Mette”, for hun er her, der og alle vegne og svær at følge med. Hun er altid klar for foreningen 24/7. Bestyrelsen har indstillet Mette til TPI’s hæderspris, som en stor tak for det kæmpe arbejde hun gør for vores forening og især gymnastikafdelingen.