2013

12/20/13

Nytårsstævne søndag d. 5/1

Kære ALLE tennisspillere i TPI!

Dette er en invitation til NYTÅRSSTÆVNE I MINI-TENNIS SØNDAG5.1.2014.

Vi håber at se rigtig mange af jer, både jer der tidligere har deltaget, men også alle jer, som måtte tænke, at det ikke lige er noget for jer. Det er sjovt at spille minitennis og så er det god motion, hvor du får sved på panden. Stævnet er for klubbens medlemmer, men du må gerne invitere en ven/veninde. Der er ikke tilmelding til selve stævnet. I stedet for vil der være indskrivning for alle kl. 12.30. Medens alle deltagere bliver inddelt i puljer, efter niveau, er der mulighed for opvarmning.

Vi gentager successen med fællesspisning. Menuen er: Ristet kylling med sesam, karrysauce a `parte, salatbar og brød. Pris 69 kr. pr. person, som betales på dagen. For at deltage i dette skal du tilmelde dig via mail til Maibritt Skipper SENEST ONSDAG D. 1.1.2014. Tilmeldingen er bindende da der bliver købt ind i ft. antal tilmeldte. Vi satser på at være klar til spisning kl. ca. 17.30. Det afhænger selvfølgelig af, hvor mange kampe der skal afvikles.

Pris for deltagelse i stævnet er 50 kr. pr. person, som betales ved indskrivningen. Der er præmie til alle puljevindere. Husk det nu selvom julen er over os:)

Rigtig glædelig Jul og Godt Nytår!!

På bestyrelsens vegne Maibritt A. Skipper

Vejle II – TPI Jylland/Fynsserien herre

Herrerne er tilmeldt Jyllands/Fynsserien inde 2013/2014.

I første runde skulle der dystes imod Vejle’s 2. hold. TPI’s hold bestod af Thomas Hein, Nikolaj Skriver, Kenneth Jørgensen og Allan Madsen.

TPI vinder 5-1. Eneste nederlag stod Skriver for, som måtte trække sig i sin single med en skade.

Næste runde er ude imod FBT, lørdag den 09-11-2013

Følg med i resultaterne og stillingen ved gå ind under senior og derefter på resultater.

11/14/13

TPI på Danmarkskortet

I anledning af den flotte sæson har vi  været en tur i tennisavisen.

Interview med Ib Grünfeld og Kenneth Jørgensen. Klik på billedet for at læse artiklen (pdf).

Davis Cup i Sverige

Tag med og støt det danske tennislandshold, som spiller i Helsingborg imod Sverige, for kun 200 dkr.

Prisen er inkl. bus, færge og entrébillet. Dagen er fredag den 25.10.2013 med afgang fra Odense (afkørsel 51) kl. 11.15.

Se meget mere her:http://www.tennis.dk/Nyheder/2013/Oktober/dcoptnyhedbus.aspx

Endnu flere nyheder her:

http://www.tennis.dk/Sektioner/Turnering/Davis%20Cup.aspx

Hæder til Herre Fynsserien

Lørdag den 28 sep. 2013 afholdte FTU kåringsdag i på Skt. Knuds Gymnasium. I den forbindelse blev vores suveræne herre fra Fynsserien kåret som vindere. Formanden, Ib Grünfeld, var til stede for modtagelsen af vores diplom, som han vil hænge op i klubhuset. Det er iøvrigt 3. år i træk denne hæder modtages.

11/18/13

Fyns Tennis Union (FTU): Nye indendørs baner ved Marienlyst centret

Invitation til dialogmøde om Tenniscenter Odense.

FTU inviterer til dialogmøde om de 6 indendørs baner i Tenniscenter Odense, som forventes klar i oktober 2014.

Banerne er en enestående ny mulighed for samarbejdende udvikling for tennismiljøet omkring sporten på Fyn, så vi ser håber på at se alle tennisklubber i Odense og på Fyn repræsenteret til mødet.

Invitation med yderligere information ses ved at klikke her

Med venlig hilsen

Fyns Tennis Union – vi vil tennis på Fyn

6 nye indendørsbaner fra efteråret 14

Fra Fyns Tennis Union: ftutennis.dk

FTU og TCO inviterer jer alle til et dialogmøde omkring den nye indendørs tennishal med 6 tennisbaner, der forventes færdigbygget pr. september 2014. Mødet finder sted onsdag d. 11. september kl. 18.30 til 21.30 i Marienlystcentret, Odense. FTU vil være vært med biksemad og en øl/vand/kaffe. Se nærmere i invitationen.

FTU Minitour

Fra Fyns Tennis Union:

FTU MINITENNIS TOUR 2013/2014. Program (pdf)

Succes til 2. holdet i Esbjerg

Efter lang tids ventet, grundet regnvejr og udsat kamp i Esbjerg om oprykning til DTF’s nye 2. div 2014, er det endelig lykkedes for TPI’s herres 2. hold at kvalificere sig til 2. div.

Med et slutresultat på 3-3 efter de første 6 individuelle kampe skulle det hele afgøres i en afgørende match tiebreak. Fordi TPI havde vundet flest sæt undervejs havde de fordel af at kunne udvælge hvilken kamp der skulle afvikle den afgørende match tiebreak.

Holdet bestod på dagen af Nikolaj Skriver, Kenneth “Kosten” Jørgensen, Kim Birk og Christoffer Rasch. Jesper Jørgensen havde fundet vejen forbi sammen med konen og var eneste cherleaders fra TPI.

Læs under Senior – referater omrking kampens afvikling!

04/17/13

Program FTU Play & Stay Tour 2013

FTU_Play__Stay_Tour_-_2013.pdf

Tjek også ftutennis.dk

Pigerne i 1. div

Med en flot 4. plads i 2. div. vest er det, grundet nye inddelinger af divisionerne, lykkedes vores første dame hold at rykke op i 1. div fra 2014.

Holdet har været bestående af Yulia, Malika, Charlotte og Sarah.

Klubben ønsker pigerne tillykke med oprykningen.

OPRYKNING TIL 1. DIV!

TPI´s førstehold er i dag rykket op i landets næstbedste række, nemlig 1. div. Det skete efter en sejr over gæsterne fra Haderslev på hele 5-1! Status før kampen var den, at Haderslev lå 1 point foran os i tabellen. Det betød at vi skulle vinde 4 kampe for at få oprykningspladsen.

Vi startede med de 4 singler, og Thomas Hein var flyvende og vandt sikkert sin single i to sæt. Jakob Nørgaard spillede i Allan Madsens fravær dagens 2. single. Han fik ligesom Thomas kørt en sikkert sejr hjem til klubben.

Foran 2-0 lignede det en formsag at køre de resterende singler hjem. Men det skulle vise sig, at selveste Michael Jacobsen denne dag mødte sin overmand. Michael taber klart i to sæt til en på dagen bedre modstander der havde sin game plan i orden.

Vores 4. single i dag blev spillet af Danmarks nr. 75, selveste Nikolaj Skriver! Det var tydeligt at Skriver var klar over kampen vigtighed, for hans spil var krampagtigt og fyldt med uprovokerede fejl. Han var tydeligt nervøs. Efter en kort men intens coaching af holdets doublestjerne; Kenneth Aaskov Jørgensen, begyndte Skriver at finde sit spil velkendte skubber spil frem. Det lykkedes ham i bedste Kim Birk stil, at kede sin modstander ihjel med utallige baghåndslices. På sidelinien blev det bemærket at Skriver i kampen rundede slice nr 10.000 i sæsonen. Nikolaj vinder kampen i to sæt.

Foran 3-1 skulle vi bruge mindst en doublesejr for at realisere drømmen om at spille 1. division næste sommer. Doublespecialisten Kenneth Aaskov var i dagens anledning fløjet ind fra flushing meadows, da Nikolaj havde erklæret sig inhabil i 2. herredouble. Det skulle vise sig at være klogt med en rendyrket doublespecialist på holdet. Kenneth spillede denne dag sammen med Michael, og som så ofte før, skulle det vise sig at være en rigtig giftig double.

Første sæt blev vundet i overbevisende stil på 20 minutter. Kenneth (KOSTEN) valgte så at bringe lidt spænding ind kampen ved at lade sig bryde i 2. sæts første parti. Parret fik dog brudt tilbage, og sættet måtte afgøres i en tie-break, som Haderslev desværre vandt.

Så stod den på match tie-break, og her viste KOSTEN for alvor sine skills ved nettet, og styrede sikkert sejren i land med lidt hjælp fra sin makker Michael. Kampen var vundet og oprykningen var en realitet.

1. herredouble blev også vundet efter noget ok spil af Thomas og Jakob.

På vegne af alle spillerne, vil vi gerne takke alle dem som kom ned og støttede os i dag. Tusind tak, uden jer havde vi nok vundet alligevel;-)…

Nyt klubhus på Ruggårdsvej: Kom til indvielse lørdag d. 14. september

Det er ganske vist !

Klubhuset på Ruggårdsvej er snart klar til at blive taget i brug!! Toilettet er blevet tilsluttet, de sidste fuger bliver fyldt i løbet af ugen, og elektrikeren dukker sikkert også snart op !!! Derfor holder vi indvielse lørdag den 14 september !!!!

Aktivitetsudvalget inviterer dig derfor til en lille Fidus-turnering fra kl. 14.00. Klokken 17 tændes der op i grillen, hvor du kan tilberede din medbragte grill-mad.

Klubben spenderer salat, men drikkevarerne skal du selv medbringe.

Glæder os til at se dig.

Venligst Lene Borup og Lars Halbye.

OPDATERET! Fynsserien skal spille PLAY OFF kamp om en plads i 2. div fra 2014

Grundet skybrud i Esbjerg i lørdags er oprykningskampen flyttet til lørdag den 21.09.2013

Vores solide Fynsseriehold skal spille en Play Off kamp ude imod Esbjerg lørdag den 14.09.2013 om en plads i 2. div. vest 2014.

Holdet har i 2013 været bestående Kenneth Jørgensen, Nikolaj Skriver, Kim Birk, Jesper Jørgensen, Christoffer Rasch og holdleder, Torben Stange.

Klubben øsnker drengene held og lykke med kampen.

Medaljehøst til senior FM

Weekenden 6-8 juni blev der dystet om titlerne til Fynsmesterskaberne for seniorer hvor TPI var flot repræsenteret. Det var dog også TPI der satte sig på de fleste titler i denne udgave af FM for Seniorer som blev afviklet i samarbejde mellem Fjordager Tennisklub og Stjernen IF Tennisklub.

I Herresinglefinalen var det et rent TPI opgør mellem Jakob Nørgaard og Nikolaj Skriver (forsvarende mester, inde) hvor der aldrig var tvivl om udfaldet. Jakob vinder 6-1 og 6-1.

I Herredoublefinalen var det også et rent opgør mellem to par tra TPI. Jakob Nørgaard og Kenneth “Kosten” Jørgensen spillede sammen imod Allan Madsen og Kim Birk. Førstenævnte par trak sig sejrrigt ud af finalen med de tætte cifre på 6-3 2-6 og 6-3.

I Herresingle B-rækken nåede Morten Hermann flot til semifinalen hvor han tabte med 2-6 6-4 og 1-6 til den senere vinder, Lars Jensen fra Fjordager.

I Damesingle havde Julia fået en hård lodtrækning og måtte se sig slået i første runde, også til den senere vinder, Tine Winkler med cifrerne 0-6 6-4 og 3-6.

Se Jakob Nørgaards billeder fra weekenden

06/23/13

Junior: Sommerafslutning torsdag d. 27. juni kl 17.00

Hej juniorer

Nu er der kun 1 uge til sommerferien starter, og i lighed med tidligere år holder tennistræningen pause i sommerferien.

Derfor holder vi træningsafslutning på torsdag den 27. juni (vi spiller stadig mandag, som vi plejer). Vi starter kl. 17, hvor vi spiller en lille turnering. Kl. 18 tænder vi op i grillen, så vi kan få en pølse og lidt at drikke. Du er velkommen til at tage dine forældre og søskende med. Spise og drikke koster kr. 20 pr. person. Du behøver ikke at melde dig til. Mød blot op til en hyggelig afslutning på 1. halvsæson.

Men husk! Det betyder ikke, at det er slut med tennis for denne sommer. Tag på banerne og spil så meget som muligt med dine klubkammerater eller andre, der har lyst til at prøve at spille tennis. Jo mere du spiller, jo bedre bliver du og jo sjovere bliver det at spille tennis.

Hilsen juniortrænerne

Program FM Senior 2013

Programmet til FM Senior ude 2013 ligger nu på DTF’s hjemmeside. Følg dette link:

http://www.tennis.dk/turneringsprogram.aspx

Tryk på 23. FM Senior ude 2013

Feltet er godt besat med TPI spillere, så kom gerne forbi Fjordager Tennisanlæg og hep på jeres klubkammerater.

05/14/13

FM Senior Ude 2013

05/13/13

FM Junior Ude 2013

04/29/13

4 TPI spillere i aktion ved TCO Cup

04/12/13

En epoke er slut

Der skal bygges nyt på Ruggaardsvej, og det betyder også et sidste farvel til det gamle klubhus fra 1963. Læs nærmere i Kristian Svendsens beretning.

En epoke er slut.pdf

Sæsonstart(åbent hus)/tennissportens dag lørdag d. 4. maj. KLIK for forstørrelse

04/27/13

Annonce for 4. maj. Sæsonstart/Tennissportens dag

Sæsonstart(åbent hus)/tennissportens dag lørdag d. 4. maj.

Annoncen indrykkes onsdag d. 1. i Odense NV samt fredag d. 3. maj i Fyens Stiftstidende på lokalsiderne for Odense.

Derudover på fyens.dk og naturligvis her på hjemmsiden for TPI tennis.

 – http://tpi-odense.dk/index.php?id=615

Klik på annoncen for at se den i stort format.

Vel mødt d. 4. maj

04/22/13

Rugaardsvej: Sæsonstart tirsdag d. 23. april

Banerne på Rugaardsvej venter nu på at blive hårde og faste. Og det er kun os spillere, som kan give dem den sidste finish. I dag, mandag den 22. april sættes nettene op, og spillet kan gå i gang. På grund af byggeriet er lysanlægget sat ud af drift, og det en god ide at møde påklædt og omklædt til spillet. Der er hverken bade – eller toiletfaciliteter lige i øjeblikket. Til gengæld kan man med god samvittighed beholde skoene på, når man forlader banen.

Reservationsbogen befinder sig nu i kassen på lågens indvendige side. Bemærk de ændrede spilletider og reservationsregler. Med ønsket om 
en god sæson. Kristian / TPI-tennis

Læs nærmere om begyndertræning og lørdagstennis

Ivan – banens yngste i sving med riven lørdag OG søndag med sin far Tonni.

04/22/13

Vintermosevej: Nu er banerne snart klar til brug

Baneklargøring 20-21/4. Hele weekenden har der været i gang i den på banerne på Vintermosevej. Der er blevet fejet blade, revet ukrudt, alger og mos op, og sidst men ikke mindst lagt nyt grus på banerne.

Men – nok er banerne klargjorte, men de er endnu ikke spilklare. Det kræver mange kørsler med den store tromle hen over banen kombineret med rigtig meget vanding, men det får heldigvis også en ende, og så venter udendørssæsonen!

Vi ses til baneåbning lørdag d. 4. maj kl. 13.00.

Vel mødt på banerne /TPI Tennis

Klubbens yngste mand Ivan ( Yulia og Tonnis dreng ) var i allerhøjeste grad med til at fordele gruset helt rigtigt og ligeligt fordelt på banerne – fornemt.

04/12/13

Invitation til Opvarmningsturnering i Korup søndag d. 5. maj

Indbydelse_til_ny_opvarmningsturnering_2013.docx

Se nærmere i invitationen

04/07/13

Turneringstennis for motionister og veteraner

Fyns Tennis Union tilbyder i år følgende turneringsformer for motionister og veteraner, som kan have interesse for spillere i TPI.

Veteran Serie 1 40+: 6 kampe = 1DS – 1MD – 1+2+3HS – 1HD

Motion Dame: 3 kampe = 1+2DS – 1DD

Motion Herre: 3 kampe = 1+2HS – 1HD

Motion Mixed: 3 kampe = 1DS+1HS+1MD

Bemærk, at FTU som noget nyt tilbyder motionshold (dame, herre, mix). Vi plejer at deltage med 1 eller 2 veteranhold. Måske kender du nogen, du gerne vil spille på hold med. Så er du interesseret i at deltage på et hold, bedes du give besked (ring, send en sms eller en mail) senest 15. april til:

Kristian Svendsen

66 16 93 29 – 51 34 55 38

04/01/13

Baneåbning og klargøring

Der er officiel baneåbning lørdag d. 4. maj kl. 13.00 på Vintermosevej.

Det sker i forbindelse med den landsdækkende kampagne Tennissportens dag.

MEN en forudsætning for baneåbning er, at vi får gjort banerne spilleklar. Det er et stort og hårdt arbejde, når man er få, men et sjovt og overkommeligt arbejde, når vi er mange.

Derfor er her en opfordring til at give et nap med ved baneklargøringen. Der vil være kyndige bane-klargørings-folk til at lede og fordele arbejdet, så du skal ikke holde dig tilbage. Vi kan bruge alle gode kræfter. Det foregår (foreløbig) lørdag/søndag d. 6.-7. april og 13-14. april på Vintermosevej.

I det omfang du har mulighed for det, skal du medbringe:

Trillebør

Løvrive

Skovl

Skuffejern

Johnny er tovholder

mvh. Bestyrelsen