Seneste nyt fra TPI Gymnastik

Se alle nyheder

Mindeord æresmedlem

Det er med stor sorg, at Tarup-Paarup Idrætsforening har fået meddelelse om Nethe Hansens bortgang. Nethe sov stille ind søndag den 28. april 2024. Hun…
Læs mere

Generalforsamling i hovedafdelingen

Torsdag den 25/4-24 blev der holdt GF i hovedafdelingen, der var desværre ikke mødt så mange. Men dem der var der fik både en god…
Læs mere

Indkaldelse til Generalforsamling

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i hovedafdelingen Torsdag den 25. april 2024 kl. 19.30 i Paarup-Hallen. Dagsorden ifølge vedtægterne: Valg af dirigent Beretning om afdelingens virksomhed…
Læs mere

Følg os på Facebook

Gymnastik

“Selvom livets alvor gør én tung og alvorlig, kan man dog, når man er kommen i gymnastikdragt, som et barn jublende flyve ind i gymnastiksalen og for en tid glemme alt”.

“Gymnastikken har det store fortrin, at man ikke alene holder legemet sundt, men tillige forfrisker sinde”.

– Med disse to fantastiske ældre citater om nogen af de mange fordele ved at dyrke gymnastik, byder Gymnastikafdelingen i TPI velkommen til en ny sæson 2022/2023.

Vi starter op i uge 35/36 på alle vores hold, dog starter vores Grand Prix-hold op i uge 32.

Vi har som vanligt hold for alle; fra vores store og populære forældre/barn-hold, hvor motorikken trænes og børnene udfordrer deres krop og nysgerrighed, til vores øvrige børnehold, hvor leg, bevægelse og udforskning af gymnastikkens verden er i højsæde! Vi har i år to springhold på programmet i Paarup Annexhal, så en masse drenge og piger kan få fuld fart under springene, give den gas på vores airtrack eller slå koldbøtter både på land og i luften.
Vores dygtige Grand Prix-piger træner atter frem mod de årlige konkurrencer og mesterskaber i både ind- og udland.
Vores mange voksenhold spænder ligeledes bredt fra vores tempofyldte powergym og festlige salsation, hvor der er garanti for sved på panden og kalorieforbrænding og til Pilates og yoga, hvor kroppen trænes fantastisk godt igennem.
Vi tilbyder motionshold og seniorhold for både mænd og kvinder, der har lyst til at blive rørt igennem og holde kroppen og fysikken ved lige gennem forskellige øvelser fra gymnastikkens verden – alle kan være med! I år har vi et nyt hold på programmet: Outdoor-gym, hvor vores powergym-instruktør Lene vil vise jer glæden og fordelene ved at træne udendørs, samt give jer muligheden for at få pulsen op!

Vi glæder os til at byde velkommen i haller og sale i lokalområdet, ligesom vi også skal byde velkommen til nye instruktører i takt med, at vi har sagt farvel til andre!
Yderligere informationer om vores forskellige hold samt træningstider – og steder, findes på foreningens hjemmeside www.tpi.dk eller på gymnastikafdelingens Facebookside, TPI Gymnastik.

Vel mødt til endnu en gymnastiksæson i TPI, hvor glæden ved de fysiske udfordringer og det sociale samvær på vores hold er i fokus. Vi glæder os til at se DIG.

Obs! Vi følger løbende udviklingen i forhold til Coronavirus og holder os opdaterede om eventuelle forbehold mm i forbindelse med vores sæsonopstart!

På bestyrelsens vegne,
Mette Find Andersen
Formand for TPI Gymnastik

Billeder - #tpigymnastik

Se flere billeder på Instagram