Om TPI Gymnastik

Velkommen til endnu en sæson i Gymnastikafdelingen i TPI.

Efter at have nydt den dejlige danske sommer og de mange timers udendørsaktiviteter, er tiden kommet til at efteråret og de dertil hørende indendørsaktiviteter, skal planlægges.

I Gymnastikafdelingen i TPI har vi tilbud til alle aldersgrupper, der ønsker at bevæge sig i gymnastikkens verden.

Vores program for den kommende sæson samt informationer om alle hold såsom træningstider og steder, vil være at finde på hjemmesiden i starten af august, ligesom der vil blive husstandsomdelt en flyer med en kort information om alle vores hold.

Vi har til den kommende sæson sat priserne ned på alle vores breddehold og håber, at rigtig mange har lyst til at prøve et eller flere af vores forskellige hold.

Alle vores instruktører og hjælpere glæder sig til at byde dig og din familie velkommen i haller og sale til en god gang gymnastiktræning. Vel mødt!

Vi byder på hold til dig, der er til motionsgymnastik, konkurrencegymnastik eller familiegymnastik.

På disse to sider kan du nemt danne dig et overblik samt få yderligere information om holdene og deres træningstider – og steder. Mød op på holdene og prøv holdet/holdene af, derefter kan du tilmelde dig selv eller dit barn på holdene. Her skal du gå ind under hvert hold her på hjemmesiden.

For dem, der ikke har dankort og/eller internet, send en mail til tpigym.kasserer(at)gmail.com

 

Vi glæder os til at se dig!

Mette Find Andersen, formand for Gymnastikafdelingen i TPI

CVR-nr. 33 43 60 17