Tilmelding

Velkommen til TPIs Gymnastik’s elektroniske tilmelding

Vores tilmelding for alle breddehold – både børne- og voksenhold – åbner søndag d. 27/8-23 kl. 12. Tilmeldingen til Outdoor-Gym og Grand Prix er åben.

På enkelte hold er det nødvendigt med deltagerbegrænsning på grund af sikkerhed og begrænset plads, og tilmeldingsmulighed fjernes, når disse er fyldt op. Ved enkelte hold er det muligt at tilmelde sig en venteliste. Tilmelding foregår efter først til mølle princippet.

Vi gør opmærksom på, at nogle hold hurtigt bliver fyldt. Husk derfor, at det ikke er muligt, at prøve et fyldt hold uden at være tilmledt.

Tilmelding og betaling

Gå ind i holdoversigten – børne-, voksen– eller grandprix-hold – og find det hold, som du ønsker at tilmelde dig eller dit barn.
I selve teksten er der en linje, hvor der står ”Tilmeld”, som fører dig videre til tilmeldings- og betalingssiden.
Husk, at det er gymnastens oplysninger, vi skal bruge. Er tilmeldingsknappen ikke aktiv, er holdet fyldt! Du kan evt se antal ledige pladser under info om holdet.

Alle grand prix gymnaster skal også tilmeldes “Konkurrencegebyr”, som står øverst i grand prix holdoversigten.

Dankort eller Visa Dankort kan benyttes.

Har du ikke mulighed for at betale ved hjælp af Dankort/Visa Dankort, kan betaling også ske ved kontooverførsel. Send da en kontakt email med oplysninger om navn, adresse, tlf og email på deltageren samt hvilket hold der er tale om.
Så sørger vi får at tillknytte dig holdet, og du modtager efterfølgende en opkrævning med kontooplysninger på din email.

OBS: Efter de første 3 gange, er tilmelding bindende, dvs. herefter tilbagebetales kontingentet ikke.