Junior i TPI Tennis og Padel

Tennis

Som junior i TPI Tennis kan man spille al den tennis, man har lyst til. Man kan spille for sjov, og man kan spille for at blive bedre og bedre til tennis. Man kan spille med sine bedste venner, man kan spille pige/dreng, og man kan spille med sine forældre og bedsteforældre. Det er det gode ved tennis. Man kan spille med alle dem, man har lyst til – uanset alder og niveau.

TPI Tennis tilbyder træning til juniorer på alle niveauer. Træningen for de yngste, begyndere og let øvede foregår på Vintermosevej ved Paaruphallen og sigter på at introducere tennis og indøve teknik og boldfornemmelse gennem leg og spil. Der spilles efter Play & Stay konceptet, hvilket betyder, at man spiller med grønne, orange og røde bolde, som er større og med mindre tryk, så opspring og fart passer til børnene.

De ældste og øvede juniorer træner samme sted. Træningen har til formål at udvikle spillerne yderligere gennem slagøvelser og variationer samt at øge spilforståelse. Her spilles der med “almindelige” gule bolde.

Træningstider kan ses i menuen til højre.

Fælles for alle juniorer (og også alle andre) er, at det ikke er tilstrækkeligt at træne/spille én gang om ugen, hvis man vil blive en bedre tennisspiller. Så ud over træningen er det med at komme på banerne i løbet af ugen.

Fyns Tennis Union (FTU) arrangerer hvert år holdturneringer for børn i alle aldre. Der spilles i A og B rækker, så der er mulighed for at spille turneringskampe på alle niveauer. Man behøver således ikke at være meget god til tennis for at komme til at spille holdturnering. Typisk skal man tage stilling til, om man kunne tænke sig at spille turneringstennis midt i april. Et hold spiller ca. 3-6 holdkampe på en sæson. Ud over holdturneringen dukker der også andre turneringer op, som typisk strækker sig over en weekend eller én dag. Info om disse turneringer kan findes på FTU’s hjemmeside, se i menuen til højre.

Udendørssæsonen varer typisk fra midt april til midt oktober afhængig af vind og vejr. I vinterhalvåret råder TPI Tennis over Annekshallen (Paaruphallens hal 2) hver søndag fra kl. 14 til 16. Her spilles der minitennis på 6 baner. Minitennis spilles med skumbolde og er vældig sjovt og hårdt og velegnet til juniorer. I vinterhalvåret er der samtidig talrige minitennisturneringer rundt omkring på Fyn. Fælles for dem er, at de afvikles på 4-6 timer. Der spilles single, og man kan derfor tage afsted alene, eller man kan tage afsted sammen med andre.

Har man spørgsmål til juniortennis i TPI Tennis, er man velkommen til at kontakte Christoffer Rasch på mobil 50810914 eller mail bobogole@hotmail.com.

Padel

Info følger.