Om TPI Håndbold

TPI Odense er en af Fyns største håndboldklubber, og vi har i de sidste mange år oplevet stor fremgang i medlemstallene. Vi kan, som en af de få, tilbyde håndbold i alle årgange på både pige og drengesiden.

Vi har i de seneste år lagt mange kræfter i ungdomsarbejdet, og det er nu begyndt at bære frugt, idet vores senior hold er bygget op omkring egne talenter, som er opvokset og udviklet i TPI og senere hen i HC Odenses Talentcenter, som vi ser som en vigtig samarbejdspartner i udviklingen af dygtige senior spillere.

Da vi ønsker at udvikle klubben yderligere, satser vi også i de kommende år stort på udviklingen af U6, U8 og U10 spillere, og vores store ungdomsarbejde er i år blevet styrket, idet vi har indført en ny ”Rød tråd”, som skal sikre et endnu højere niveau i træningen og dermed også en sjovere og mere udviklende træning.

Sideløbende med alt det, så holder vi fast i vores værdier omkring, at TPI Odense Håndbold er en klub for alle – både elite og bredde, og hvor det sociale liv vægtes højt. Derfor har vi som noget helt nyt i TPI nedsat et forældreudvalg, som under sloganet ”TPI Odense Håndbold – mere end bare en håndboldklub” skal være med til at sikre det sociale liv i klubben. Dermed har vi sat turbo på, at sikre det sociale ungdomsholdende imellem, men i lige så høj grad at sikre én samlet klub helt fra U4 til senior. Af spændende tiltag kan nævnes, vores nye tradition, opstartsweekenden i Vejen, klubturer til EM og VM i Boxen, vært ved 2 HC Odense kampe i Paaruphallen i efteråret 2013 og vært ved kampen mellem GOG og KIF Kolding København i januar 2015.