Bliv en del af bestyrelsen

Hvorfor har vi brug for dig i bestyrelsen?

 

Fordi vi har brug for dine input

Du kan med sikkerhed bidrage med vinkler, som vi andre ikke har tænkt på. Det kunne fx være at du har børn som kan lide esport og ved hvad der rører sig og måske endda selv spiller eller har spillet. Det kan være, at du gennem dit arbejde som fx skolelærer ved hvad de unge interesserer sig for. Det kan være at du synes det er sjovt at være med til at beslutte, hvilke tilbud de unge mennesker kan få nu og i fremtiden.

Jo flere alsidige mennesker, som vi har med i vores forening, desto større bliver hele vores verden.

 

Fordi vi har brug for din begejstring

Vi brug for din entusiasme og begejstring! Det er helt frivilligt, hvor meget tid og energi, som du ønsker at lægge i foreningen – dog består bestyrelsesarbejdet af disse ting:

Vi har hver især vores faste ansvarsområder, og som vi har delt ud til dem, der har tid og lyst til at tage det. Et klassisk eksempel kunne være kasséren, som tager sig af betaling af regninger og det årlige regnskab for foreningen. Andre områder kunne være søgning af fonde, opdatering af hjemmeside, ansvar for nøgler til lokalet, nyheder på Facebook, jobopslag, ansvar for computere og udstyr eller tage kontakten til trænerne. Opgaverne vil være klart defineret, og vi er der for at hjælpe hinanden i gang. Ud over det er det som sagt frivilligt, hvor meget tid man har lyst til at lægge.

Vi forventer, at du møder op til vores generalforsamlingen og bestyrelsesmøder, som oftest er 3-4 gange om året og ellers styrer vi mellemliggende slagets gang via vores bestyrelsesgruppe på Facebook. Derudover hjælpes vi også alle ad, når vi holder vores årlige LAN-træf for de unge i området.

 

Fordi du har lyst til at gøre en forskel

De områder og valg som vi træffer, kan komme til at forme esporten i vores lokalområde i rigtigt lang tid fremover. Forhåbentligt vil de unge medlemmer kunne huske, hvor fedt det var at gå til esport for 10-15-20 år siden, fordi det de havde lyst til at spille eller de konkurrencer som de har deltaget i, netop blev muligt på grund af os i foreningen.

 

Fordi det er sjovt at være med

Vi gør det her fordi det er sjovt, og det er fedt at være sammen med andre som brænder for de samme ting. Måske synes du ligefrem, at det er fedt at sørge for at computerne står snorlige, opdateret med det nyeste software eller hardware. Måske elsker du at søge fonde og se pengene trille ind på kontoen. Måske elsker du de likes, som de opslag du lægger ud på Facebook giver. Måske elsker du bare at se at de beslutninger, som du træffer bliver ført ud i livet. Uanset hvad, så gør vi det fordi det er og skal være sjovt. Og så fejrer vi da også vores små og store sejre med mad, drikke, hygge og bowling!