TPI Galla

Endelig må vi samles igen og det skal vi fejre! Fredag d. 22. april afholder vi TPI Galla hvor vi kårer årets kammerater, årets spillere, årets træner og årets TPI’er.

Tilmelding og betaling skal ske til jeres træner/ administrator, så tag fat i dem for at høre hvordan I kommer med til årets store fest!

Af hensyn til bordplanen gør vi opmærksom på at det hold man tilmelder sig til, er det hold man skal sidde til bord ved til festen. Dvs. hvis man har flere børn fordelt på flere hold, så må man beslutte allerede ved tilmelding hvem man vil sidde sammen med.

Festen slutter kl. 01.00 og ALLE (børn og voksne) velkommen til at blive så længe man lyster. Dog gør vi opmærksom på at der bliver solgt stærkere alkohol efter kl. 20.30. Der vil selvfølgelig IKKE blive solgt alkohol til personer under 18 år! Vi håber en masse forældre vil blive hængende og være en del af festen, med eller uden børn 😊

Er der nogle spørgsmål omkring tilmelding så tag gerne fat i Karoline Rettig på 66218850 eller karoline.rettig@hotmail.com

Vi glæder os til at se jer alle til et brag af en fest!