Historie

Afdelingen Startede egentlig i 1973 med at en masse børn dukkede op ved træningen til Idrætsmærket i gymnastikafdelingen på Tarup Skole, Men børnene kom til at fylde så meget på pladsen ved Tarup Skole, så det besluttedes allerede i 1974 at flytte børneatletikken til atletikstadion ved Paarup Skole, hvor der bl.a. var en rundbane.

Vi hørte stadig under gymnastikafdelingen, hvor vi blev sikret en bestyrelsespost.

I løbet af ganske få år udviklede vi os til at blive den største og dominerende atletikforening inden for ungdomsatletikken på Fyn. Det betød et utal af fynske mesterskaber og erobringen af mange medaljer ved de danske ungdomsmesterskaber.

I 1987 mente vi at være stærke nok til at danne vores egen afdeling under TPI.

I slutningen af 1990´erne mistede vi mange af vores unge atletiktrænere, da de blev spredt ud over landet i forbindelse med færdigørelsen af deres uddannelser. Det har så betydet, at vi for nuværende er vendt tilbage til at koncentrere os om Idrætsmærkearbejdet og andre former for motion. Vi har bl.a. taget motionsløb og -gang på programmet, og endvidere er petanque blevet en populær aktivitet. Desværre har vi ingen børn som deltager i øjeblikket

stav_22653_01