Sociale- og offentlige medier

TPI Badminton Ungdomsafdeling (Lukket Facebookgruppe)

Denne gruppe er en lukket gruppe for alle spillernes forældre samt trænerteamet. Vi  opfordrer til at være medlem af den. Gruppen er oprettet for at skabe forbindelse mellem ungdomsspillere, forældre og klub.  Gruppen kan bruges til spørgsmål, påmindelse fra Ungdomsformanden/ungdomsudvalget om vigtige mails, information om aflyste træninger og  lign.

Derudover kan/må gruppen også anvendes til arrangering af kørsel til stævner eller andet  praktisk/vigtigt/sjov mellem jer forældre. Alt i alt, kan den bruges til alle former for deling af vigtig information, så vi kan hjælpe  hinanden så godt som muligt på kryds og tværs.

Gruppen finder I ved at søge på TPI Badminton Ungdomsafdeling, på facebook, eller på  følgende link: https://www.facebook.com/groups/tpibadmintonungdom/

 

TPI Badminton (officielle Facebookside)

Denne side er en offentlig Facebook side, for alle der kunne have interesse for TPI Badminton,  både ungdom og senior. Siden anvendes til at dele relevant og sjov information, herunder stævne- og kampresultater,  sponsorindlæg, billeder fra arrangementer og lign.

Siden finder i ved at søge på TPI Badminton, på facebook, eller på følgende link:  https://www.facebook.com/TPIbadminton/

 

TPI Badminton hjemmeside (officielle hjemmeside)

Denne hjemmeside er TPI Badmintons officielle hjemmeside. Her deles diverse oplysninger ifb.  med træningstider, hold, priser og andet vigtigt information. Det er også her du melder dig ind i klubben.

Du finder os lige her: http://tpi.dk/badminton/