Træningshold

Det er ungdomstrænerne som sammensætter hold 1, hold 2 og hold 3. Alle nye medlemmer skal starte på hold 1. Herefter vurderer trænerne om børnene skal fortsætte på hold 1 eller om de skal videre til et andet hold.

Miniton

Dette hold er for de yngste børn fra 4 til 7 års alderen. Træningen er med fokus på sjov, leg, glæde og bevægelse. Holdet er på børnenes vilkår med en legende tilgang til badmintonsporten. Forældrene eller anden primær voksen deltager i de aktiviteter hvor det giver mening.

Hold 1

Dette hold er en blanding af  begyndere og let øvede spillere, hvor fokus er på basistræning/øvelser, basisteknik,  sjov og leg inden for badmintonens rammer.

Hold 2

Dette hold er en blanding af let øvede og øvede spillere, hvor fokus er på basistræning/øvelser, let avancerede træningspas i form af slagtræning, benarbejde, let  avanceret teknik, men også sjov og leg i badmintonens tegn.

Hold 3

Dette hold er for de mellemste og ældste ungdomsmedlemmer i klubben. Her er niveauet hovedsageligt øvede spillere,  hvor fokus er på basistræning/øvelser, samt avancerede træningspas i form af  slagtræning, benarbejde, samt udvidet teknik.

Fredagshold

Fredag tilbydes ekstra træning til konkurrencespillere, som hovedsageligt spiller på 3 eller Hold 2. Træningen er for dem, som gerne vil spille mere badminton og øve teknisk. (Spillerne udvælges af trænerne)