Overblik: Træningshold

Det er ungdomstrænerne som sammensætter hold 1, hold 2 og hold 3. Alle nye medlemmer skal starte på hold 1. Herefter vurderer trænerne om børnene skal fortsætte på hold 1 eller om de skal videre til et andet hold.

Hold 1                  

Dette hold er for de yngre børn i aldersgruppen 7-11 år. Her er niveauet en blanding af begyndere og let øvede spillere, hvor fokus er på basistræning/øvelser, basisteknik, sjov og leg, inden for badmintonens rammer.

Hold 2                  

Dette hold er for de mellemste børn hvor aldersgruppen ca. ligger imellem 10-14 år. Her er niveauet en blanding af begyndere og letøvede spillere, hvor fokus er på basistræning/øvelser, let avanceret træningspas i form af slagtræning, benarbejde, let avanceret teknik, men også sjov og leg i badmintonens tegn.

Hold 3                

Dette hold er for de mellemste og ældste ungdomsmedlemmer i klubben, hvor aldersgruppen ca. ligger imellem 12-17 år. Her er niveauet hovedsageligt øvede spillere, hvor fokus er på basistræning/øvelser, samt avancerede træningspas i form af slagtræning, benarbejde, samt udvidet teknik.

Fredagstræning

Mere information herom senere.