Overblik: Træningshold

Det er ungdomstrænerne som sammensætter hold 1, hold 2 og hold 3. Alle nye medlemmer skal starte på hold 1. Herefter vurderer trænerne om børnene skal fortsætte på hold 1 eller om de skal videre til et andet hold.

Hold 1              

Dette hold er for de yngre børn i aldersgruppen 7-11 år. Her er niveauet en blanding af begyndere og let øvede spillere, hvor fokus er på basistræning/øvelser, basisteknik, sjov og leg inden for badmintonens rammer

Hold 2             

Dette hold er for de mellemste børn hvor aldersgruppen ca. ligger imellem 10-14 år. Her er niveauet en blanding af begyndere og let øvede spillere, hvor fokus er på basistræning/øvelser, let avancerede træningspas i form af slagtræning, benarbejde, let avanceret teknik, men også sjov og leg i badmintonens tegn.

 Hold 3              

Dette hold er for de mellemste og ældste ungdomsmedlemmer i klubben, hvor aldersgruppen ca. ligger imellem 12-17 år. Her er niveauet hovedsageligt øvede spillere, hvor fokus er på basistræning/øvelser, samt avancerede træningspas i form af slagtræning, benarbejde, samt udvidet teknik.

 Miniton

Dette hold er for børn i alderen ca. 4 – 7 år. På dette hold er der mulighed for en masse sjov, leg og badminton. Første træning er 3. september

Fredagstræning                                                                                                                                                       

Fredag tilbydes ekstra træning til konkurrencespillere, som hovedsageligt spiller på 3 eller Hold 2. Træningen er for dem, som gerne vil spille mere badminton og øve teknisk. (Spillerne udvælges af trænerne).