Børn & ungdom

Velkommen til TPI Badminton Ungdomafdeling sæson 2022/2023

Vi er glade for at du vil prøve kræfter med badminton hos os! På denne her side og i menupunkterne til højre  vil der være lidt praktisk information om indmeldelse, kontingentpriser, træningstider mm. Hvis der skulle være yderligere spørgsmål, så kontakt Ungdomsformand  Lene Højbjerre Callesen på følgende mail: tpiungdomsudvalg@yahoo.dk

Indmeldelse

Alle spillere skal indmeldes i klubben. Det sker via følgende link: http://tpi.dk/badminton/medlemslogin/ Her indtastes alle oplysninger på den spiller der gerne vil være medlem af klubben, med en forældres mail og telefonnr. Det er yderst vigtigt at din mailadresse er indtastet korrekt, da det er her al yderligere information omkring badminton vil blive givet.

Kontingent og priser

Alle ungdomsspillere skal betale 2 gange årligt kontingent for at spille badminton. Prisen er inkl. bolde. Og: en sæson løber fra midten af august til slutningen af juni

Betalingen foregår med det samme, når man udfylder tilmeldingsblanketten på vores hjemmeside (se link under Indmeldelse).

 

Prisoversigt

Hold 1                                       1.800 kr. pr. sæson incl. 2 TPI monradstævner

Hold 2 & Hold 3                      1.800 kr. pr. sæson incl. boldpenge

Miniton:                                   550 kr. incl en ketcher og T-shirt

Fredags træning                     Info om pris kommer senere

NB! Ekstra betaling for særlige træningspas, ekstra træninger, individuelle træninger, specialtræning mm. opkræves separat.

Træningstider og træningshold/-TYPER: Bemærk det er trænerne som fordeler spillerne på de respektive hold. Alle nye spillere i klubben starter som udgangspunkt på hold 1, herefter vil trænerne tage stilling til, hvilket hold spillere skal på. 

Læs meget mere om de forskellige hold her:

Mandag

Hold 1                   16.00-17.00
Trænere:
Hjælpetrænere:

Hold 2                  16.45 – 18.15
Trænere:
Hjælpetrænere:

Hold 3                   18.00-19.30

 

Onsdag

Hold 1                   16.30-17.30
Træner:
Hjælpetrænere:

Hold 2                   17.15-18.30
Træner:
Hjælpetrænere:

Hold 3                   18.15-19.30
Trænere:

 

Fredag

Miniton (4-7 år): 15.30 – 16.30
Træner

Teknisk træning: 16.30 – 18.00
Træner:

Fredag tilbydes ekstra træning til konkurrencespillere, som hovedsageligt spiller på 3 eller Hold 2. Træningen er for dem, som gerne vil spille mere badminton og øve teknisk. (Spillerne udvælges af trænerne)