Børn & ungdom

Velkommen til TPI Badminton Ungdomafdeling sæson 2019/2020

Vi er glade for at du vil prøve kræfter med badminton hos os! På denne her side og i menupunkterne til højre  vil der være lidt praktisk information om indmeldelse, kontingentpriser, træningstider mm. Hvis der skulle være yderligere spørgsmål, så kontakt Ungdomsformand Camilla Kaarsgaard på følgende mail: tpiungdomsudvalg@yahoo.dk

Mød ungdoms-trænerteamet HER

Indmeldelse

Alle spillere skal indmeldes i klubben. Det sker på tilmeldingsblanket ”Ungdom Sæson 19/20” på følgende link: http://tpi.dk/badminton/medlemslogin/ Her indtastes alle oplysninger på den spiller der gerne vil være medlem af klubben, med en forældres mail og telefonnr. Det er yderst vigtigt at din mailadresse er indtastet korrekt, da det er her al yderligere information omkring badminton vil blive givet.

Kontingent og priser

Alle ungdomsspillere skal betale kontigent for at spille badminton. Prisen er et fast årligt beløb, som skal betales. Betalingen foregår med det samme, når man udfylder tilmeldingsblanketten.  En sæson løber fra midten af august (omkring skolestart), til og med sidst i april. Herudover vil der for spillere på Hold 2 og hold 3 komme et tillæg på bolde på 150 kr. for en sæson. Betalingen kommer senere på sæsonen, når trænerne har fordelt spillerne på de respektive træningshold. Alle nye spillere i klubben starter altid på hold 1, herefter vil trænerne tage stilling til, hvilket hold spillere skal på. 

Udover den almindelige træning vil det være muligt at tilmelde sig en række ekstra tiltag, som eksempelvis fredagstræning. Mere information omkring det, vil blive sendt ud til alle tilmeldte.

Prisoversigt
Hold 3, Hold 2 & Hold 1 1.100 kr. pr. sæson
Miniton 500 kr. pr. sæson (mere information omkring miniton kommer senere i august)
Boldforbrug: 150 kr. pr sæson for spillere på hold 2 og hold 3

Træningstider og træningshold/-TYPER: Bemærk det er trænerne som fordeler spillerne på de respektive hold.

Læs meget mere om de forskellige hold her:

Mandag

Hold 1                   16.00-17.00 (Trænere: Brian, Alexander og William)

Hold 2                   16.45-18.15 (Trænere: Brian, Alexander og William)

Hold 3                   18.00-19.30 (Trænere: Brian og Alexander)

 

Onsdag

Hold 1                   16.30-17.30 (Trænere: William og Kirstine)

Hold 2                   17.15-18.30 (Trænere: Alexander, Kirstine og William)

Hold 3                   18.15-19.30 (Trænere: Alexander og Kirstine)

 

Fredag

Fra september vil det være muligt at tilmelde sig fredagstræning. Mere information omkring det sendes ud senere til alle tilmeldte i klubben.

Hold 1 + Hold 2 + Hold 3: 16.00-18.00 (Træner: Julie og Alexander)