TPI´s stadionnavn købt af home Tarup i 3 år

TPI´s stadionnavn købt af home Tarup i 3 år. Navnet er nu home Tarup Park i første omgang til og med 2018.

Det er med stor stolthed, at vi i TPI kan lave en så attraktiv aftale med vores mangeårige sponsor home Tarup ved indehaverne Jakob Nielsen & Morten Nielsen. Indtil for nyligt har home Tarup været en trofast klubtøjssponsor og nu udvides sponsoratet kraftigt, i første omgang for de næste 3 år til også at omfatte stadionnavnet. Vi er sindssygt glade for samarbejdet med home Tarup udtaler Frank von Staffeldt Beck fra TPI´s sponsor udvalg. home Tarup bidrager rigtig meget til at, vi kan forbedre klubben endnu mere til gavn for vores mere end 700 medlemmer.

Jakob Nielsen & Morten Nielsen indehaverne af home Tarup ( med afdelinger i Hunderup og Odense SØ ) udtaler – ” Vi er rigtig rigtig glade for, at vores samarbejde med TPI-Fodbold nu også omfatter stadionnavnet. Det er fantastisk, at den helt store klub i Odense NV bærer vores navn. Vi sætter en stor ære i, at bidrage og støtte TPI-Fodbold, der yder en kæmpe indsats i området for både børn og voksne.

På billedet ses Morten Nielsen & Jakob Nielsen flankeret af Anders Nørgaard formand for TPI-Fodbold til venstre og Frank von Staffeldt Beck medlem af bestyrelsen og sponsorudvalget i TPI-Fodbold.