Cafeteriet

Cafeteriet i Paarup Hallen er meget besøgt og brugt
Idrætsudøvere og gæster mødes over en vand og en sludder før og efter kampene.

Her kan du altid hygge sammen med vennerne og lederne på holdet – og konkurrenterne til stævner – og vore forskellige arrangementer.

Forpagtere

ff597c1c14

Lars Christoffersen

Tlf. Paarup-hallen: 66 16 04 00
tpi-cafeteria@youseepost.dk
Mobilnr.: 21 84 72 10

671ef70aa4 Tina Rasmussen

Tlf. Paarup-hallen: 66 16 04 00
tpi-cafeteria@youseepost.dk

Nyt fra cafeteriet

Lidt information til vores nye medlemmer og trænere/instruktører. Vi har igennem flere år arrangeret fælles spisning for forskellige hold – både for badminton, fodbold, håndbold og gymnastik. Dit hold kan også arrangere en spise-sammen-aften ved at kontakte Lars el. Tina. Menuen aftales fra gang til gang, og det er som regel træneren/instruktører/holdlederen, der står for den samlede betaling. Prisen er ca. kr. 50-55 pr. person.

Booking af lokaler

Hvis du skal bruge et mødelokale til f.eks. spillermøde, forældremøde osv. osv, så kig forbi cafeteriet og lav en aftale med Lars el. Tina – husk at booke i god tid. Vi har lokaler til både 10, 15-20, 30 samt 50 personer.

Nyt tiltag

Fra 1. september 2013 har du mulighed for at købe “rabatkort” – køb 10 menuer og få nr. 11 GRATIS!

Har du lyst til at dele kage ud på holdet, kan vi også mod bestilling levere dette (bestilles 8 dage før). Du kan f.eks. købe en bradepandekage med banan/gulerod el. drømmekage el. chokoladekage. Min 10 personer – og pris kr. 10,- pr. person.

Åbningstider

Mandag – torsdag fra kl. 17.
Lørdag – Søndag efter behov el. nærmere aftale.
Der holdes ferielukket i samme perioder, som Paarup Skole holder lukket, medmindre andet aftales.

Giv os besked, når der er turneringskampe mv. i weekender, så vi kan fastsætte åbningstiderne. Hvis der kun spilles få kampe den pågældende dag, så tag en snak med Lars el. Tina omkring ønsker og behov.

Vi håber på en god sæson!

Med venlig hilsen
Paarup Hallens Cafeteria