Seneste nyt fra TPI Fodbold

Se alle nyheder

Nye visioner for TPI fodbold

TPI fodbolds bestyrelse brugte det meste af lørdagen på at drøfte visioner for klubben i de kommende år. Vi havde en rigtig god dag hvor…
Læs mere

Danmarksserien møder Varde

Tak for 2016 i Home Tarup Park. Det har på mange måder været et fornemt år i 2016 – indtil videre. På samme tid sidste…
Læs mere

TPI Julefrokost 2016

LØRDAG D. 3. DECEMBER KL. 18.00 – 01.30 I PÅRUP HALLEN OG FANTASTISK UNDERHOLDNING MED ALL INCLUSIVE Læs mere og tilmeld dig her på http://tpijulefrokost.dk/

Følg os på Facebook

Fodbold

Der er TPI-fodbold’s hensigt at skabe både elite- og breddeorienteret fodbold i alle vore afdelinger – senior og ungdom såvel herre/drenge og dame/pige. Alle vore hold spiller fodbold med det hovedsigte, at udvikle sig såvel resultatmæssigt som fodboldmæssigt og socialt, uanset den enkeltes evner og talent.

Vores værdigrundlag bygger på det gode kammeratskab. Det gode kammeratskab er den klare forudsætning for et optimalt og positivt foreningsliv – det er vigtigt at alle føler sig velkomne i TPI-fodbold. De konkrete værdier omhandler gensidig respekt, respekt for forskellighed, nysgerrighed for at lære og at blive inspireret såvel på, som udenfor banen.

Alle vore aktive medlemmer skal have mulighed for, at deltage på hold uanset fodboldmæssige færdigheder. Herudover skal alle have mulighed for gennem et aktivt og frugtbart klubliv, at deltage i alle arrangementer af social karakter.

Billeder - #tpifodbold

Se flere billeder på Instagram