Seneste nyt fra TPI Fodbold

Se alle nyheder

Opstart for 2. Division.

Så starter forberedelserne til vores første sæson i 2. Division. første træning er, i aften, mandag d. 16. Juli kl. 18.15. der er planlagt 4…
Læs mere

Ungdomspokalen 2018 er uddelt til……

Lasse Rasmussen fra Fodboldafdelingen. Se indstillingen her: Ungdomspokalen 2018

Topbrag i DS

Fredag d. 4/5 skulle det længe ventede topbrag i DS pulje 3 mellem Oure og TPI finde sted. De 2 hold har hele sæsonen fulgtes…
Læs mere

Følg os på Facebook

Fodbold

Der er TPI-fodbold’s hensigt at skabe både elite- og breddeorienteret fodbold i alle vore afdelinger – senior og ungdom såvel herre/drenge og dame/pige. Alle vore hold spiller fodbold med det hovedsigte, at udvikle sig såvel resultatmæssigt som fodboldmæssigt og socialt, uanset den enkeltes evner og talent.

Vores værdigrundlag bygger på det gode kammeratskab. Det gode kammeratskab er den klare forudsætning for et optimalt og positivt foreningsliv – det er vigtigt at alle føler sig velkomne i TPI-fodbold. De konkrete værdier omhandler gensidig respekt, respekt for forskellighed, nysgerrighed for at lære og at blive inspireret såvel på, som udenfor banen.

Alle vore aktive medlemmer skal have mulighed for, at deltage på hold uanset fodboldmæssige færdigheder. Herudover skal alle have mulighed for gennem et aktivt og frugtbart klubliv, at deltage i alle arrangementer af social karakter.

Billeder - #tpifodbold

Se flere billeder på Instagram