Seneste nyt fra TPI Fodbold

Se alle nyheder

TPI u17 drenge vil gerne takke DBU for støtte på 10000 kroner til turen til Barcelona

TPI Fodbold-venner afholder Dyne-outlet

Kære TPI’er TPI fodbold-venner afholder en ny omgang Dyne & Isenkram Outlet 20-23 April. Denne gang også sammen med Loppemarkedet søndag d. 23 April. Kom…
Læs mere

Velkommen til forårssæsonen

Lørdag den 25.3 kl 13.00 starter vi forårssæsonen 2017 når Esbjerg kommer på besøg. Endelig skal vi igen spille “rigtige” kampe om point, jeg ved…
Læs mere

Følg os på Facebook

Fodbold

Der er TPI-fodbold’s hensigt at skabe både elite- og breddeorienteret fodbold i alle vore afdelinger – senior og ungdom såvel herre/drenge og dame/pige. Alle vore hold spiller fodbold med det hovedsigte, at udvikle sig såvel resultatmæssigt som fodboldmæssigt og socialt, uanset den enkeltes evner og talent.

Vores værdigrundlag bygger på det gode kammeratskab. Det gode kammeratskab er den klare forudsætning for et optimalt og positivt foreningsliv – det er vigtigt at alle føler sig velkomne i TPI-fodbold. De konkrete værdier omhandler gensidig respekt, respekt for forskellighed, nysgerrighed for at lære og at blive inspireret såvel på, som udenfor banen.

Alle vore aktive medlemmer skal have mulighed for, at deltage på hold uanset fodboldmæssige færdigheder. Herudover skal alle have mulighed for gennem et aktivt og frugtbart klubliv, at deltage i alle arrangementer af social karakter.

Billeder - #tpifodbold

Se flere billeder på Instagram