En ny retning i #mereendbareenhaandboldklub

TPI Håndbold´s bestyrelse har besluttet at introducere sportens verden for ledelse & teamwork og træning & sundhed fra et nyt perspektiv. WEME ledelse & teamwork i øjenhøjde med højere integritets- og modenhedsstandarder.

Hvad?

TPI Håndbold forestiller sig en demokratisk sportsklub, hvor vi lever efter, at WEME samarbejde er fremtiden, og konkurrence er en forældet model. Hvor alle er lige og har indflydelse på hvad og hvordan de vil lære. Et tillidsfuldt miljø gennem samarbejde, der skaber sammenhold og spillere der vokser spillemæssigt, personligt og i fællesskab.

Hvordan?

Det betyder at klubben skifter retning fra en MIG-kultur til en VI-kultur og performance. Fra hierarkisk, frygtbaseret ledelse og teamwork til tillidsbaseret ledelse og teamwork i øjenhøjde. Det vil i praksis betyde, at alle hold og facilitatorer samarbejder ud fra WEME team-aftaler som de indgår med hinanden og holder hinanden ansvarlige for, for at vokse til en højere integritets- og modenhedsstandard.

Gennem værdierne og principperne i WEME ledelse og teamwork, samarbejdsrelationer og ekstraordinære oplevelser, fremmer vi en helt ny generation af facilitatorer, spillere, frivillige og samarbejdspartnere.

Hvorfor?

Vi er af den overbevisning at vi ved at skabe et tillidsfuldt læringsmiljø gennem WEME team-aftaler, hvor både spillere og facilitatorer selv er med til at aftale hvordan vi interagerer med hinanden ud fra højere integritets- og modenhedsstandarder, kan skabe ekstraordinære oplevelser til glæde og gavn for andre.

Vi glæder os til at dele det ekstraordinære med dig/jer!