Børne- og ungdomstrænere i TPI Odense 2020/2021

Vi ved, at mange af jer har ventet med spænding på, hvem skal træne hvilke hold til den kommende sæson, og det er derfor med stor glæde, at vi nu kan melde den samlede trænerbesætning for alle børne- og ungdomshold.

Vi starter med de mindste på U4, hvor Josephine Grønbek har sagt ja til at være ansvarlig. Josephine har været en del af TPI igennem næsten hele sit liv, både som spiller og træner, samt været en del af de populærere håndboldskoler. Vi glæder os over, at vores yngste og nyeste medlemmers første møde med TPI, er en personlighed som Josephine, som har TPI helt ind under huden. Emil Bay fortsætter endnu et år på U4. Emil gjorde sidste år et rigtig flot stykke arbejde på U4, hvor både børne og forældre var super tilfredse med ham.

Hos de lidt ældre børnespillere, er det også to ægte TPI’ere, som står klar til at træne U5 og U6. Karoline Rettig og Ane Sandal står endnu engang med ansvaret for denne aldersgruppe, som de har gjort igennem nu mange sæsoner. Det er unikt, at vi kan tilbyde denne kontinuitet hos de helt små medlemmer, og vi er sikre på, at man ikke kan få en meget bedre start på livet som TPI’er, end hos Karoline og Ane.

U7 er det Gitte Egholm og Signe Hein, der er ansat som ansvarlige. Men med en stor årgang, kræver det mange hænder, og derfor glæder det os, at Noa Hübner, Olivia Friis og Cecilie Martin har sagt ja til at være ungtrænere. Gitte har igennem de sidste mange år trænet både drenge- og pigehold, og det er glædeligt, at hun forsat har overskud til at hjælpe til på flere af vores hold. Signe kommer til årgangen, efter et år på U9 drenge. Signe er et produkt af vores ungtrænerordning, hvor hun igennem en årrække har fået tildelt større og større ansvar, og vi glæder os over, at Signe forsat har stor lyst til træne børnehold i TPI.

U8 er det endnu et kendt ansigt i børneafdelingen, da det er lykkes os at få Hans Mårtensen til at tage endnu en sæson i TPI. Hans har igennem flere år været en del af teamet omkring U5-U8 holdene, og det er glædeligt at den kontinuitet, vi så gerne vil skabe for vores børnespillere, endnu engang lykkes. Vi leder lige nu efter mindst én mere, som skal supplerere Hans til træning.

U9 pigerne bliver det Lene Libak, Charlie Lindeskov og Karoline Rettig som udgør trænerteamet. Lene har trænet i TPI i flere år på U10 og U11 drenge, Charlie debuterer som børnetræner i TPI, men kommer med masser af spillererfaring fra adskillige divisionshold rundt om på Fyn, og pt. for vores herrehold. Karoline følger med årgangen, som hun har haft siden de var helt små.

Hos U9 drengene er det Ulrik Larsen, Nikolaj Andersen og Magnus Bengstrøm, der bliver trænerne. Ulrik har de sidste par sæsoner trænet U10 og U11 pigerne og vi er glade for at Ulrik har mod på at tage en ny tørn med en ny gruppe. Nikolaj og Magnus har igennem flere år fungeret som ungtrænerer på U5, U6 og U7, men både de og vi synes nu, at tiden er moden til at de får mere ansvar på en ældre årgang, og vi glæder os meget til at følge dem i den kommende sæson.

Hos U11 pigerne bliver det Gitte Egholm, Josefine Vahlberg, Naja Rosengren og Linda Baagøe, der er trænere for pigerne. Gitte har vi allerede præsenteret på U7 og det er glædeligt at hendes engagement i klubben bliver større og større som årene går. Josefine spiller til dagligt på vores 1. damehold og har i år trænet U13 pigerne, noget vi har været utrolig glade for og derfor er glade for Josefine har lyst til at tage endnu en sæson som træner. Naja kommer til fra U8 afdelingen, og er et velkendt ansigt i klubben, efter mange år som ungdomsspiller. Linda runder trænerteamet af, og er det kendte ansigt og den som sikre kontinuiteten for pigerne. Linda har været omkring årgangen de sidste 2 sæsoner, og det glæder os hun har lyst til endnu en sæson!

U11 drenge er det glædeligt at Camilla Bergholdt har sagt ja til at forsætte. Hun har trænet drengene igennem de seneste to sæsoner og det har både vi og drengene været glade for, og endnu engang lykkes det os at skabe en god kontinuitet for vores børnehold. Til at hjælpe Camilla har Jan Saysette sagt ja til at træne et hold igen. Jan har tidligere trænet piger i samme alderskategori og er desuden et kendt ansigt i klubben, så vi er helt sikre på at kombinationen, Camilla og Jan, bliver fordrende for et godt udviklingsmiljø for drengene.

U13 pige glæder vi os over at have fået samlet et rigtig stærkt team, hvor der både er taget hensyn til kontinuiteten og friske nye inputs. Trænerteamet på afdelingen bliver Mick Wiendel, som i denne sæson har gjort det rigtig godt med U15 pigerne, Amalie Saysette, som forsætter hendes flotte arbejde på afdelingen i endnu en sæson på afdelingen, og med op fra U11 afdelingen kommer Carina Langelykke, som har været en del af succesen på U11 pige, hvor vi i indeværende sæson, havde hele 4 hold. Dette skylles ikke mindst vores dygtige trænere, og vi ser det som afgørende at disse erfaringer fra i år, også bliver en del af den nye årgang.

Hos U13 drenge har vi, som på U13 pige, forsøgt at sikre både kontinuitet og nye ideer. Det er derfor glædeligt, at Thomas Spenner har sagt ja til endnu en sæson. Thomas har igennem mange år trænet mange af vores pigehold, inden han sidste sæson tog hul på livet som drengetræner på U11 drengene, og nu altså U13 drenge. Jonatan Stage Kristensen er det nye ansigt. Jonatan er dog kendt i klubben, da han vogter målet for vores bedste herrehold, og vi ser frem til, at Jonatan nu har fået lyst til at tage fat om trænergerningen. Teamet på afdelingen rundes af, af Cecilie Jensen. Cecilie har igennem mange år været en del af trænergruppen omkring 07 drengene, og det er glædeligt, at Cecilie forsat har lyst til at træne drengene og dermed være det genkendeligt ansigt og sikre kontinuiteten.

U15 pige har vi til den kommende sæson fået samlet et stærkt trænerteam. Pigerne skal trænes af Mickey Aaskov og Cecilie Kjærsgaard, og det kan de godt glæde sig til! Mickey har været i klubben i mange år, primært som træner i vores dameseniorafdeling. Nu er det endelig lykkes os at få Mickey til at træne et af vores ungdomshold og det glæder både vi og Mickey sig til. Cecilie er om muligt et endnu mere kendt ansigt i klubben, og det er glædeligt at Cecilie stadig har tid og lyst til at være en del af trænergruppen i TPI. Cecilie følger med pigerne op fra U13, og dermed sikre vi igen, igen både kontinuitet og nye inputs. Til at klare den administrative del, og alle de praktiske gøremål, har Mogens Ferslev sagt ja til endnu en sæson på U15 pige.

U15 og U17 drengene har vi lavet en ny og spændende konstellation, hvor begge årgange indgår i et træningsfællesskab. Det bliver Nicolaj Lykke Andersen, der er overordnet ansvarlig for hele gruppen, samt kampansvarlig for U17 drengene. At det endnu engang er lykkes os at få Nicolaj til at træne et hold i TPI, ser vi som et kæmpe cadeau til vores ungdomsarbejde og vores kultur. Vi ser Nicolaj som et meget stort aktiv, og det glæder os, at han har sagt ja til udstikke retningen for vores arbejde med drengene, så de forhåbentligt på sigt kan udvikle sig til dygtige spillere på vores seniorhold. Nicolaj har gjort det før, mange af de nuværende seniorspillere har været igennem Nicolajs hænder som ungdomsspiller, og vi ser frem til at få endnu flere spillere op igennem ungdomsrækkeren. Til at hjælpe Nicolaj med U17 drengene, har André List sagt ja til endnu en sæson. Det er 3. år André har med denne årgang at gøre, og vi glæder os over, at endnu en af vores egne, har lyst til at give videre til næste generation.

Som kampansvarlig på U15 drengene, har Sofie Geil Jensen sagt ja, noget vi glæder os meget til! Sofie er forholdsvis ny i klubben, siden hun sidste år kom til klubben fra Sønderjylland, for at spille på vores seniorhold. Sofie er dog hurtigt blevet en del af TPI-familien, og det glæder os, at hun så hurtigt også har lyst til at påtage sig ansvaret som træner. Vi glæder os til at følge Sofie, og er sikker på, at med teamet omkring U15 og U17 drengene, går begge afdelinger en spændende sæson i møde. Til at holde hånd i hanke med den nye konstellation og de praktiske gøremål, er vi utrolig glade for, at Mogens Ferslev har sagt ja. Det er så fedt, at have en som Mogens i klubben, der ikke er bleg for at tage et nyt spring – mange tak for det.

Vi slutter af med U17 og U19 pigerne. Som det ser ud nu, har vi desværre ikke nok U17 piger til at lave et hold til dem, men dem vi har, sørger vi for! De kommer til at træne og indgå på lige fod med U19 pigerne, og så håber vi på, at der er spillere, som pt. er på efterskole rundt om i landet, har lyst til at blive en del af vores U17 pigemiljø til den kommende sæson.

Til U19 pigerne fastholder vi den succesfulde duo, Pernille Rosenfeldt og Mette Pedersen. De to har i år med stor succes ført vores U17 pigehold op i 1. division, hvor de har præsteret flot efter jul. Vi har set stor udvikle hos alle vores piger i løbet af sæsonen, og vi er sikre på, at vores U19 miljø bliver blandt de bedste i Odense og på Fyn. Vi som klub, er utroligt glade for at Pernille og Mette har lyst til endnu en sæson som trænere. Pernille er relativ ny træner i klubben, men er ikke bleg for at byde ind og kommer gerne med nye input og er med til at idéudvikle. Mette har igennem de seneste mange år, været træner i klubben. Mette påtager sig mere og mere ansvar og ligesom Pernille bidrager Mette også med mange nye idéer og input.

Vi glæder og til endnu en spændende sæson

Vel mødt!