Dametrænere 2019/2020

Så er turen kommet til at melde ud omkring trænere til vores seniorhold…og nogen vil måske spørge hvorfor har ikke gjort det tidligere? I en klub som vores vægter vi ungdom og senior præcis lige meget, og derfor var det i år ungdommens tur til at melde ud først.

Vi starter med dameholdene…

Vores 1. og 2. damehold skal til den kommende sæson have nye trænerteams, hvilket vi ser frem til med både spænding og glæde, idet vi har været heldige og dygtige at få sammensat nogle for os perfekt trænerteam, som er en blanding af ægte TPI DNA og friske input udefra.

2. divisionsholdet skal trænes af Gitte Karmark, som med stor succes har stået i spidsen for vores 3. divisionshold de seneste to sæsoner. Gitte er en ægte TPI’er, som kan bære vores unikke TPI DNA videre. Som makker får hun Henrik Juncker Jørgensen, der har en lang trænerkarriere bag sig, og pt. er træner for DSIO bedste herrehold. Henrik er de friske øjne og input, og med hans store trænererfaring og lige så vigtigt hans kompetencer og tanker omkring at skabe fællesskab og holdånd ser vi frem til at byde ham velkommen i klubben.

3. divisionsholdet skal trænes af Mickey Aaskov, som nu har været i klubben i 4 år, og i nuværende sæson er træner for vores Fynsserie damer. Vi glæder os utrolig meget over, at det endnu engang er lykkes at lave en aftale og holde ham i klubben. Som trænermakker kan vi byde velkommen tilbage på trænerbænken til endnu en ægte TPI’er – nemlig Mette T. Hansen, som i år har spillet på vores 3. division og Fynsserie hold. Tidligere har hun spillet mange år på 1. holdet, og har lang trænererfaring i vores ungdomsafdeling herunder også vores U18 piger.

Vi har pt. fuld gang i snakken med spændende trænerkandidater både til de øvrige dameseniorer og U19 holdet. Vi vil præsentere næste års trænere på de enkelte hold så snart de enkelte aftaler falder på plads…

…så hold øje med vores website TPI Odense Håndbold eller følg os på Facebook.