Ungdomstrænere i TPI Odense 2019/2020

I forlængelse af torsdagen præsentationer af børnetrænere til den kommende sæson, er vi glade for at kunne præsentere trænere for U13, U15 og U17 holdene.

Hos U13 holdene har vi nogle helt nye trænerteams klar til den kommende sæson. U13 pigerne skal trænes af Cecilie Kjærsgaard, Josefine Vahlberg og Amalie Saysette. Cecilie og Amalie er endnu et eksempel på TPI’ere, som har været i klubben hele deres liv og som igennem snart mange år, også har givet en tørn med som trænere. Det er vi meget stolte over!  Josefine bliver ny træner i klubben, efter hun i denne sæson er blevet ny spiller for vores 2. og 3. divisions damer, og vi glæder os over, at hun nu også har mod på, at hjælpe til i klubben.

Hos U13 drengene bliver det Martin Bønløkke, Simon Østerberg, Cecilie Jensen og Sofie Andersen som bliver teamet omkring drengene. Martin kommer til fra U14 drengene, Simon fra U14 pigerne og Cecilie og Sofie har været tilknyttet U12 drengene i år, og kender dermed drengene indgående.

Hos U15 drengene er vi meget glade for at kunne byde velkommen tilbage til Nicolaj Andersen velkommen tilbage til TPI. Nicolaj har de seneste 2 sæsoner været træner i HC Odenses Talentcenter og vi ser det som et kæmpe scoop, at Nikolaj har haft lyst til at komme tilbage til os. Nicolaj har udover ansvaret for U15 drengene, også sagt ja til at være mentor for trænerne på U13 drengene, så vi kan sikre en rød tråd for arbejdet med vores drenge spillere. Til at hjælpe Nicolaj har vi tilknyttet André List, som tidligere har hjulpet til på U14 drengene og som spiller på vores succesfulde 3. divisions herrer hold.

U15 pigerne er vi stadig i gang med arbejdet med at ansætte den rigtige træner. Vi har dialogen med flere potentielle kandidater, men intet er endeligt endnu. Vi håber det lykkes og melder noget ud hurtigst muligt. Pigerne er dog sikret træning, idet at de indgår i træningsfællesskab med U17 pigerne i perioden fra 1. maj til 30. juni.

Sidste præsentation er trænere for U17 pigerne. Her har vi forlænget samarbejdet med Pernille Rosenfeldt og ansat Mette Pedersen. Pernille har gjort et kæmpe stykke arbejde med pigerne i år, og rykket dem rigtig meget. Derfor er det naturligt at forsætte samarbejdet, men da Pernille er i lykkelige omstændigheder, har vi også haft som prioritet, at finde en kompetent makker til Pernille, og det er vi i den grad lykkes med i Mette! Mette har, som tidligere nævnt, været tilknyttet U14 drengene i år, og forrige år, og er et af de trænertalenter vi ser store perspektiver i. Vi synes selv, vi har lykkes med at skabe et af de bedste U17 pige trænerteams på Fyn, og glæder os meget til at følge pigernes forsatte udvikling!