Gitte og Mickey forsætter på damesiden!

I dag afslutter vi vores mange trænerpræsentationer, med to ægte TPI’ere, som i den kommende sæson skal stå i spidsen for henholdsvis 3. Divisions Damerne og Fynsserie Damerne. Der er selvfølgelig tale om Gitte Karmark og Mickey Aaskov.

Gitte har igennem et halvt liv spillet et hav af 1. holdskampe i TPI Håndbold, ligesom begge hendes børn også har været en del af klubben, og har derfor det TPI dna, vi vægter så højt i klubben.
Gitte har med stor succes ført vores 3. Division Damer til en flot placering i toppen af rækken. Dette er sket gennem et seriøst stykke arbejde i træningslokalerne, hvor spillerne har udviklet sig flot, i løbet af sæsonen.

Mickey skal i den kommende sæson være cheftræner for Fynsserie Damerne. Mickey har igennem flere sæson udviklet sig som træner som assistent for vores 2. damer, men vi synes nu at tiden er moden til, at Mickey skal stå på egne ben. Vi glæder os utrolig meget over, at det endnu engang er lykkes at lave en aftale med Mickey, som siden sin start i klubben for snart 3 år siden, er blevet en naturlig del af klubbens dagligdag.