Kontinuitet i miniafdelingen

Så er det blevet tid til nogle af vores vigtigste hold, og uden tvivl vores største afdeling, nemlig miniafdelingen, bestående af U4 Boldleg, U6 Mix og U8 Mix:

U4 Boldleg er der endnu ikke truffet nogle endelige aftaler med trænere. Vi er i dialog med op til flere ”håndboldforældre”, og vi kan garantere, at der står et trænerteam klar til at modtage alle de små U4 spillere til opstarten ca. 1. september.

Til at træne U6 Mix er vi vældig glade for, at vi kan præsentere de samme kompetente trænere, som har stået for træningen sæson 17/18 – nemlig Karoline Rettig og Ane Sandal. Både Karoline og Ane har flere års erfaringer med at træne de mindste håndboldbørn. Som ungtrænere er vi glade for at Feline PaaskeNikoline Klokker, Sille Spenner og Nikolaj Andersen har ønsket fortsat at være en del af trænerteamet omkring U6, og som nye ungtræner  i trænerteamet er  Malthe Hein og Anton Elklit-Jeppesen. Både Malthe og Anton har i år været trænere for U4’erne og vil derfor være kendte ansigter for flere af børnene

Hos U8 Mix er vi meget stolte af at kunne præsentere Karoline Rettig (sportslig ansvarlig) og Gitte Egholm. Vi er glade for at Karoline har lyst til at varetage denne opgave også, og vi håber på, at vi på denne måde kan være med til at skab kontinuitet i vores miniafdeling, samt sikre en optimal udvikling for vores ældste minispillere, inden de skal spille på den store bane. Vi er i dialog med flere forældre, samt ungtrænere til at hjælpe Karoline og Gitte.

Slutteligt kan vi også præsentere endnu en træner til U14 Pigerne, hvor vi har lavet en aftale med Jonathan Bieler. Jonathan er herrespiller i klubben, ligesom han i løbet af i år har hjulpet til på U12 Pigerne. Jonathan har ligeledes tidligere været ungdomstræner i Otterup HK. Vi er sikre på, at Jonathan sammen med Simon kan skabe et fantastisk miljø for pigerne.