Stærkt trænerteam til U14 Drenge

Fra i dag og de næste mange dage frem, vil vi præsentere alle vores kommende trænere. Tilbage i januar kunne vi præsentere forlængelse med Thomas Reeh og Lars Sune, og nu følger så alle vores øvrige hold.

Vi starter på U14 Drenge, hvor vi med stor glæde kan præsentere hele fire navne, som vi er meget stolte og glade for, at have sagt ja til at arbejde med denne gruppe.

Som cheftræner for 1. holdet og dermed årgangsansvarlig, har vi til den kommende sæson, igen lavet en aftale med Mette Pedersen. Mette har haft U14 drengene i denne sæson, og vi er meget tilfredse med Mettes arbejde, hvorfor det er naturligt at forlænge aftalen.

Til at hjælpe Mette, har vi været så heldige at få lavet en aftale med Martin Bønløkke. Martin kommer fra et trænerjob som ansvarlig for Risøhøjs Serie 1 Damer. At vi har fået Martin til klubben, ser vi som lidt af et scoop, og Martin skal udover at hjælpe Mette, også være ansvarlig for hold 2.

Udover disse, har vi også lavet aftaler med André List og Patrick Weber. André har I denne sæson startet sin trænerkarriere op på netop U14 Drengene og vi er meget glade for, at vi kan sikre en god kontinuitet for vores spillere. Og derfor har vi også lavet en aftale med Patrick Weber om, at følge hans nuværende U12 Drenge med op på U14. Da både André og Patrick pt. er med omkring vores 3. Divisions Herre hold, får de tilsammen ansvaret for hold 3’s kampe. Patrick får desuden ansvaret for målmandstræningen i årgangen, således vi sikre og opprioritere denne.

Desværre har Mathias Guldmann valgt ikke at forsætte som ungdomstræner. Vi takker Mathias for hans indsats med U14 Drengene.