TPI – Skanderborg 1-1

Så kom TPI på tavlen, desværre kun med 1 point. En uafgjort kamp Skanderborg kunne glæde sig mest over. I ugen op til dagens kamp var Nicolaj Broch, Enes og Jonathan blevet skadet. Magnus Jensen var blevet syg og Kyv var på skiferie. 5 spillere der alle startede inde mod Kolding. Så det var et amputeret hold, der blev suppleret med Lucas og Theis fra U15. Heldigvis har vi en bred trup.

På en dag med mange afbud, lykkedes det alligevel Bertel og Emils tropper, at spille god fodbold og dominere kampen, men når man ikke har marginalerne på sin side i afslutningerne, er det svært at vinde kampe.

Daniel havde mindst 3 gode chancer, 2 af dem blev desværre lige spidse nok. Den ene røg forbi mål, den anden ramte den fjerneste stolpe på indersiden, bolden løb på tværs af målet, her kom Tobias stormende, han fik prikket bolden ind på målmanden og vred desværre efterfølgende rundt på foden. Hvor uheldig kan man være! På den sidste chance nåede målmanden at få en lang tå på, så bolden røg ud til hjørne.

Lucas fra U15 havde nok kampens største chance, Daniel opsnappede en løs bold og lagde den tilrette for en ellers godt spillende Lucas. Desværre til hans kolde ben, så til trods for at være helt fri foran mål, lykkedes det målmanden at hoppe ind foran mål og redde skuddet.  Derudover havde TPI en god stak halve chancer. Skanderborg spillede sig frem til ganske få chancer. Skanderborgs nr. 10 var deres bedste spiller. Han havde god fart og en teknik som Enes.

TPI´s mål blev igen scoret af Lukas efter at Daniel forlængede en lang bold.

Skanderborg tabte kun 2-1 til Vejle, så med det resultat in mente har vi en chance for at overraske i VB, hvis vi kan få spillerne friske og over deres skader. Puljen ser ud til at være forholdsvis lige, udover TRIF der tabte 9-0 til Haderslev. Om det er fordi Haderslev er uovertrufne, eller fordi TRIF havde mange afbud eller… Det må tiden vise.