Forældremøde

Forældremøde U16/17 med Bertel, Emil og Simon Ditlevsen

Status: Der har manglet en træner til hold 2, derfor har Bertel og Emil været udfordret i opstarten. Dette er løst nu, se næste punkt!

Der er kun tilmeldt 2 hold, da det i sidste sæson var svært at samle spillere til hold 3. Ofte var der mange afbud lige op til kampene, både på hold 2 og 3. Husk at snakke med din søn om dette, det er ikke sjovt som frivillig træner, at skulle bruge 2 timer op til hver kamp på at skaffe spillere. Det er vores ansvar som forældre, at lære drengene om ansvarlighed. Samtidig med at vi skal give slip og overlade ansvar til drengene, er det vigtigt, at vi er der til at guide dem.

Trænersituation: Hold 2 har fået en træner. Thomas ”Müller” Eriksen har fået en hjælper, nemlig Michael Helming som I måske har læst om på facebook. Han har været i Afrika og været frivillig på en fodboldskole i Uganda http://tpi.dk/nyheder/2018/03/04/seniorspiller-i-uganda/

Kørsel Liga 1: Da alle udekampe er i Jylland, blev det besluttet at spillerne skal betale 40 kr./person for at køre med til udekampe. Søren, Jonathans far laver en kørselsplan hvor man kan melde sig til at være chauffør. Den bliver slået op på facebookgruppen.

Alkoholpolitik: Bertel har snakket med drengene om dette. Hvis spillerne møder op ”bagstive” til kamp, bliver det uden Bertel som træner!

Vi har som forældre et ansvar for at bakke op om dette. Ikke for Bertels skyld, men for de drenges skyld, der ved at man må give afkald på nogle fester for holdets skyld. Man kan feste efter kampene.

Forskelsbehandling: Bertel vil gå imod egne principper og kun tilbyde ekstra træning til hold 1 om fredagen. Det er nok ikke det store problem, da de fleste fra hold 2 ofte ikke ønsker at træne mere end 2 gange pr. uge. De øvrige trænere har desværre ikke mulighed for at komme om fredagen.

”Mor er den bedste i verden” et punkt vi så frem til at finde ud af hvad dækkede over. I liga 1 kan der desværre blive brugt ufine metoder. Indimellem er der spillere fra de andre hold, der siger grimme ting om vores spilleres mødre eller lign. Vi skal ruste vores drenge til at ignorere dette, så de ikke lader sig provokere af det. Husk at de kender os ikke. Drengene kan evt. gøre dommeren eller modstanderholdets træner opmærksom dette.

Evt. her var det mange punkter

  • Penge, der er 8117 kr. på bankbogen orienterede Torben Valentin
  • Afslutning, Torben foreslog at vi brugte pengene på en fælles afslutning. Et udvalg blev straks nedsat og vil orientere ASAP
  • Fælles spisning, er der en der vil stå for at arrangere fællesspisning for årgangen ca. 1 gang pr. måned. Man aftaler med cafeteriaet i hallen omkring menu og skal også samle penge ind via mobilpay.
  • Efterskole, mange skal på efterskole. TPI holder et møde inden sommeren, hvor TPI vil orientere om hvad man gør mht. kontingent, kampe… Der vil også blive afholdt et møde inden de vender hjem fra efterskolen.
  • Næste sæson kan blive udfordrende. Mange skal på efterskole, heldigvis kommer årgangen under op og kan måske spille sammen med vores årgang. Bertel vil orientere os om mulighederne inden sommerferien.