TPI U16 vinder af Liga 2 :-)

Med en sejr over Haderslev på 3-0, skulle Vejle vinde med mindst 8 overskydende mål over OKS, for at kunne true TPI i kampen om 1.pladsen. Det gjorde de ikke 🙂

Kampen mod Haderslev blev aldrig rigtig spændende. TPI satte sig hurtigt på kampen og Serias brugte sin hurtighed og gode fysik til at tage spændingen ud af kampen med 2 flotte mål, det ene assisteret af Valentin. I 2. halvleg lukkede Jonas Broch kampen med et flot spark, efter en flot frispilning fra Serias. TPI havde mange gode chancer, især i 1. halvleg. I anden halvleg kom Haderslev lidt længere frem, men sejren kom aldrig i fare.

Nu bliver det Liga 1 der venter. Det bliver spændende at se, om drengene kan klare sig mod spillere fra dette niveau. Vi skal forvente at møde dygtigere spillere med endnu bedre trænere. Spørgsmålet er, om de kan matche Bertels taktiske gameplan. Turene bliver lidt længere i foråret, da der ikke er andre fynske hold med i denne række. Vi skal som forældre forvente mere kørsel i weekenderne. Drengene skal være indstillet på, at planlægge weekenderne efter kampene og skal der arbejdes, festes eller kysses piger, må man sige til i god tid, så Bertel og Emil kan stille hold eller nå at rykke kampen (GOD TID ER MINDST 3 UGER FØR).

Drengene fejrede sejren med sodavand, købt af Jacob og Torben, tak for det.

Emil kunne desværre ikke deltage i kampen, men havde sendt en polsk Lech Wałęsa lookalike 🙂 😉 Gæstearbejderen fra Polen assisterede Bertel på bænken 😉 (ha ha)