OKS-TPI 1-4

Endelig en sejr til TPI over OKS. Det er nok første gang i karrieren at TPI slår OKS, så det var en forløsning endelig at hive sejren hjem. At det skete i en uge, hvor Pårup skole havde slået Munkebjerg ud af skoleturneringen, understregede kun at TPI er rykket forbi OKS.

Sejren var fortjent, da TPI havde overtaget igennem størstedelen af kampen. Drengene skabte et hav af chancer, især ført frem af en godt spillende Lukas. De 4 mål blev scoret af Lukas x 2, Serias og Jonathan, assisteret af Valentin, Gustav og Serias.

I morgen er der TPI afslutning med kåring af årets spiller. Det må være svært for trænerteamet at vælge. Der er mange gode bud. Lukas har udviklet sig til en vigtig offensiv brik og er topscorer. Greve har bidt sig fast på holdet, Serias har udviklet sig til en vigtig presspiller med god målnæse, Mikkel er kommet retur og har bragt kontrol på den defensive midtbane, Gustav (sidste års vinder) har spillet fantastisk igennem hele året. Alle spillerne har rykket sig. Heldigvis er det Bertel og Emil, der skal tage den svære beslutning. Vi ser kun drengene til kamp, trænerne ser dem til træningen og ved hvem der løfter niveauet i øvelserne. Det bliver spændende at se.

Næste uge står det på 2 kampe. Først Fredericia der skal besejres onsdag og til slut Haderslev. Kampene skal vindes, hvis vi vil rykke op. Vi kan desværre ikke selv afgøre, om vi skal direkte op, men må sætte vores lid til at VB eller Dalum tager point fra Esbjerg, samtidig skal vi vinde vores egne kampe. Slutspurten startede godt med sejr over OKS.

Med lidt held kan vi komme op med en 2.plads, men det er et større regnestykke, som kommer an på hvor mange point de øvrige 2´ere i Liga 2 rækkerne får. Uanset hvad, skal vi i første omgang sørge for at vinde den næste kamp og mon ikke Bertel og Emil igen kan motivere og guide drengene til sejr 🙂 Bertels forkærlighed for Italiensk effektivitet er ikke at fornægte. TPI spiller ikke tikitaka, men de vinder duellerne, skaber chancer og scorer (som regel) flere mål end modstanderne. I sidste ende er det målene der tæller, så det er ikke en dårlig strategi 😉