TPI- Svendborg 2-1

I en kamp hvor TPI sad på kampen fra start til slut og skabte et utal af chancer mod et meget defensivt hold fra Svendborg, var det alligevel lige ved at gå galt. Svendborg scorede på en af deres MEGET få chancer, og først til sidst i kampen fik Serias udlignet og lukket kampen.

En vigtig sejr. Der er ikke meget mere at sige om kampen. Tilgengæld går drengene en spændende sæsonafslutning i møde. Rækken er blevet MEGET lige. OKS har fået 7 point i deres seneste 3 kampe mod Fredericia, Haderslev og Esbjerg. Dalum er i skrivende stund bagud med 2-0 mod Haderslev ved pausen. Esbjerg der meget overraskende fører rækken mangler både Dalum og Vejle. Ang. Esbjerg var det ufatteligt at Bertels tropper i 2. halvleg med et hav af afbud, udspillede Esbjerg. Øv at vi tabte den kamp, øv at der var så mange afbud. Så kære spillere KIG PÅ SPILLEPLANEN og afsæt tid til at spille. Det vil da være sejt at komme i Liga 1 i foråret!

TPI skal op mod formstærke OKS og har samtidig en skolefodboldkamp, som vi håber ligger torsdag, så de ikke skal spille 2 kampe på samme dag. Fredericia skal de møde onsdag i næste uge. Med 2 sejre ser det positivt ud for Bertels tropper. Men igen, Haderslev mangler og der er ingen kampe der er lette.

Chancen er til stede, og jeg tror og håber på at TPI kan kvalificere sig til Liga 1 i foråret. Men både OKS og Haderslev var svære at spille imod sidst.

Vi tager en kamp ad gangen. Den vigtigste kamp er den næste og OKS skal vi slå. Tror aldrig vi har besejret dem og den statistik skal ændres!