TPI-Fredericia 5-0 og ikke et mål for meget!

Efter en torsdagskamp i Haderslev, hvor TPI tabte en meget lige kamp 1-0 til et forstærket Haderslevhold, var det tid til at rejse sig igen. Haderslev havde taget Ludvig Møller og Tobias Fey med, Tobias spiller med på DBU´s future vest hold. (Future er målrettet spillere, som i deres fysiske udvikling er bagefter de jævnaldrende. Future-projektet blev startet op af DBU i 2013 og er inspireret af den store succes belgisk fodbold har haft med tiltaget). Især Ludvig Møller lukkede ned for TPI´s angreb med sin gode fysik og spilforståelse.

Til dagens kamp havde TPI igen valgt opstilling mod vinden i 1. halvleg. Holdet var ramt af skader. Broch havde problemer med knæet, Enes og Jonathan med anklerne, så de var ikke med.

Skaderen gav plads til Jonas og Lenni på holdet, de startede på bænken sammen med en syg Mikkel Emil.

Fredericia har en meget stærk angriber, taktikken var at forhindre opspil til ham. Magnus Jensen og Tobias lagde pres på deres opspil, i Brochs fravær. Schødts lå bagved og lukkede, med vanlig ro, hullerne. Lasse, Gustav og efterårets positive overraskelse Greve styrede forsvaret. Lassen var på plads i målet.Kanterne var Mackenhauer og Valentin, angrebet bestod af Lukas og Serias.

TPI fik stille og roligt overtaget. Midt i 1. halvleg tog Gustav et frispark. Han fandt Serias som headede bolden i mål. Herefter overtog TPI langt det meste af spillet. Valentin, der var med i mange opspil, udnyttede sin fart og overløb Fredericias back, her slog han bolden på tværs mod Serias der køligt satte foden på, 2-0. Dejligt at se Valentin bruge sin spidskompetence, nemlig den direkte vej mod baglinjen. I fart er der ikke mange der kan følge ham. Det ser vi gerne igen 🙂 👍

Efter pausen så TPI sig ikke tilbage. Jonas kom ind på en kant, Lenni i angrebet og Mikkel Emil var allerede kommet i spil, da Greve efter en nærkamp måtte ud og hvile sig. Lenni kvitterede for tilliden med 2 gode mål, det ene efter et langt udspark fra Lassen. Lenni havde derudover et par store chancer, især 2 efter gode indlæg fra Mackenhauer. Jonas gjorde det godt på kanten. Begge skal dog lige vænne sig til tempoet og spillestilen.

Bertel og Emil havde læst Fredericia godt. Deres joker var Magnus Jensen, som de kan bruge på stort set alle positioner. I dag var han 8´er og spillede i forsvaret. Den eneste plads han endnu ikke har dækket er målmandsposten, men skulle det knibe, ved vi fra Korup tiden, at han også kan stå på mål 😜

Mål: Serias 2 stk. Lenni 2 stk og Tobias 1stk.

Assist: Gustav, Valentin, Tobias, Mackenhauer og Lassen.