VB- TPI 0-2, for det er målene der tæller!

Det var tid til revnanche. TPI havde tabt første kamp til rækkens tophold. Alligevel var det ikke et skræmt TPI hold der mødte op på en meget ujævn bane i Vejle. Vejle er et teknisk meget stærkt hold. De var gode til at vende med bolden og havde en flot boldomgang.

I 1. halvleg fik TPI stille og roligt overtaget, uden dog at komme til mange helt åbne chancer. Et indlæg fra vores højre side endte hos en VB spiller, der spillede bolden lige ud til Magnus Jensen 0-1. VB havde mange farlige hjørnespark som en stærkt spillede Victor Lassen fik pareret væk. I slutningen af halvlegen fik VB kampens største chance, men for frit mål formåede VB spilleren at misse en bold der kom skråt tilbage fra baglinjen. VB forældrene mente, at det bare var en af de dage hvor ingen bolde ville ind. Heldigvis fik de ret.

Efter pausen kom et forvandlet VB hold ud. De spillede flot fodbold, ramte stolpen, skød over… Victor ”Sprællemand” Lassen hev den ene fremragende redning frem efter den anden.

Mikkel Emil, den gudsbenåede defensive midtbanegeneral og resten af TPI´s midtbane var presset af de flot spillede VB spillere. Broch kom ind igen efter en kort pause. Han er uvurderlig for holdet. Han løber ufatteligt mange meter. Han lukkede huller her og der og var med fremme på kontrastød. Uanset hvor på banen bolden var, så stod Broch der også. Når TPI spillerne kiggede over skulderen var Broch der til at bakke dem op, når de kiggede frem var han der også, klar til at løbe i dybden.

Trods VB´s spilovertag siger Bertel  ”Det gælder ikke om at have bolden meget, det handler om at bruge den fornuftigt” Dette havde Serias hørt, så da Enes stak ham af sted på en kontra, løb han fra deres forsvarsspillere, tog et lidt for langt træk, men hans lange ben fik alligevel prikket til bolden, hvor alle troede at VB´s målmand havde sikret sig den, 0-2. VB fik derefter gult kort for at stoppe en friløber til Jensen med hånden. Bagefter fik Greve gult for en lidt for hård tackling. VB blev frustreret over at intet lykkedes, så de sluttede kampen med et rødt kort. Deres spiller sparkede ud efter en fra TPI i frustration.

På en dag hvor begge hold dominerede en halvleg,  hvor TPI fightede og frøken fortuna var imod VB, vandt TPI  med 2 mål. Flot arbejde af drengene og trænerteamet Bertel og Emil.

Bedst af alt, efter en uge med 2 vigtige kampe viste TPI, at de har i sinde at spille med i top 3. Det var nøglekampe som vippede TPI ind i topkampen. Nu skal holdet blot holde deres niveau og ikke flere dumme pointtab som mod OKS. Vi kan blive et tophold på vores dyder: Fight og god indstilling. Glemmer vi disse dyder, som mod OKS, kan vi være det mest ligegyldige hold i rækken!