Ingen kampe er vundet før de er spillet!

TPI – OKS 2-3

OKS har mistet mange spillere inden sæsonstart og får det svært i rækken. TPI har ALDRIG slået OKS, så i dag skulle det være. Desværre begik holdet den største fejl, nemlig at undervurdere modstanderne.

I 1.halvleg havde OKS kraftig medvind, de spillede bolden flot op og TPI fik aldrig gang i presspillet. Når vi endelig erobrede bolden, kom der ikke fart i afleveringerne. Det stod fortjent 1-2 i pausen, desværre til OKS. Efter pausen fik Bertel og Emil justeret holdet. Lasse og Broch kom ned til Gustav i forsvaret, det stabiliserede defensiven. Vinden lagde sig og TPI overtog styringen af kampen. Lucas fik et dumt gult kort for at afslutte på mål selvom han var dømt offside. Alligevel fortsatte TPI med at have overtaget.  Da Magnus Jensen fik scoret til 2-2 virkede det som et spørgsmål om tid før sejren kom i hus. Desværre ville OKS det anderledes. De fik en kontrachance, som blev sat sikkert ind. Da TPI ikke kunne score på deres chancer, fik OKS deres 3 første point.

Umiddelbart kan TPI slå alle hold i rækken, men de viste desværre også at de kan tabe til alle, hvis de ikke er klar.

Ingen kampe er vundet før de er spillet. Det må være dagens lektie!

Målscorer: Lukas og Magnus J, assist 2x Gustav.