TPI – Dalum – set fra sidelinjen

Det var med en smule frygt at TPI´s U16 drenge tog imod Dalum i Liga2. Dalum var sidste år blevet forstærket med mange af spillerne fra Sanderum, desuden havde de også fået tilgang fra OB. I sommerens løb var de blevet yderligere forstærket med en del spillere fra OKS. Samtidig har TPI været ramt af et par skader i forsvaret.

Dette var dog ikke noget der rystede Bertel. Han havde blandet kortene og set nye muligheder. Forsvaret bestod af Gustav, Valentin og Greve der alle havde gjort det godt i Fredericia. Midtbanen bestod af Mikkel Emil til at styre spillet, Tobias til at arbejde stenhårdt som altid samt Broch til at lægge pres på Dalums opspil. Kanterne var Jonathan og Mackenhauer. Angrebet bestod af Serias og Jensen. Målet blev vogtet af Victor Lassen. Bænken var fyldt med kvalitet. Enes, Lukas og Schødts sad klar.

Holdets spillestil afhænger meget af presspil og når Broch er kørt træt er det ofte svært at modstå modstanderne. Bertel løste problemet ved at flytte Jensen ned på den offensive midtbane. Jensens fysik lukkede Dalums opspil. Problemet var så at finde en afløser i angrebet, hvor Serias også har brug for en pause indimellem. Enes kender pladsen og var god til at presse op på Dalums forsvarsspillere, men Bertel havde en anden Joker på hånden: Lukas

Lukas skulle ind og presse hårdt i angrebet. Bertel havde lagt mærke til at Lukas scorer mange mål i intervalspillene til træning, så han bad Lukas om at arbejde stenhårdt i 15 min, indtil Serias var frisk igen. Bertel havde igen set rigtigt, 3 mål af Lukas taler sit tydelige sprog. Alle målene blev fejret med en glæde der sjældent er set på TPI´s baner. Det er heller ikke hver dag at Lukas laver hattrick.

Tobias gik desværre ud med en skade, Schødts løste opgaven på midtbanen med vanlig ro. Schødts var i glimrende spilhumør, han brød bl.a. et Dalum opspil og tog turen frem i feltet midt i 2. halvleg. Efter et godt opspil fik han bolden foran mål. Desværre overplacerede han sit skud. Dejligt at se Schødts i afslutterens rolle, selvom den ikke gik ind denne gang.

Sejren på 4-1 var ikke et mål for stor. Dalum var gået i opløsning. Udover Schødts havde Lukas også en god chance, det samme havde Mackenhauer. Greve headede bolden i mål til slutresultatet 4-1.

Alle drengene spillede fantastisk.

Tak for en god kamp, det var en fornøjelse at se spillerne blæse Dalum omkuld.
/Søren