Tilstanden på årgangen 9. april 2017.

Egentlig skulle vi have afholdt et forældremøde her inden forårssæsonen gik i gang. Det er vi kontraktligt forpligtede til. Vi drøftede det i træner-teamet, men vi kunne ikke rigtig finde tilstrækkeligt indhold til et sådant møde. Og man skal efter vor bedste mening ikke bare holde møder for at holde møder. Nuvel; vi kan selvfølgelig overse en del og derfor håber vi, at I vil komme til os, hvis der er noget, I mangler besked om, eller er utilfredse med. Jeg er altid tilgængelig via mail, sms, eller messenger. Og på helt old school facon ansigt til ansigt, men så skal det være efter træning og gerne efter aftale.

Det er fortsat en årgang, som set fra min stol er fantastisk at træne. Det er nogle gode drenge allesammen. I min tid på årgangen mener jeg, vi har mistet to spillere og det er godt at vide, at den ene af dem stadig er i klubben – men på en anden årgang. En del nye er kommet til i samme periode, så på en god solskinsdag til træning rammer vi snildt et antal omkring de fyrre. Jeg har primært ansvaret for hold 1, men jeg kan ikke lade være med at interessere mig lidt for dem alle. Og jeg har fuld forståelse for, hvis man som forældre ikke synes, at ens dreng bliver set præcis som man selv ser ham; man skal bare huske på, at jeg og de andre trænere skal se mange flere end en enkelt spiller. Og vi skal have det til at fungere indenfor de rammer, der er gjort af hold og niveauer. Vi tilstræber tre niveauer til træning. Det lykkes ikke altid. Men det er målet.

Konflikter har vi lidt af, men ikke noget der er alarmerende. Der er nogle forventninger, der ikke altid harmonerer og der kan være roller, man tildeles på et hold, som man som spiller og menneske måske ikke bryder sig om. Vi forsøger at løse det hele til alles tilfredshed, men i en idrætsforening og i særdeleshed en holdsport handler det meget om forståelse for forskellighed, men også om at indordne sig præmisserne for, at alle får en god træning og en god oplevelse til kamp. Drengene er flinke til at skrive til mig, når der er noget, de ikke forstår, eller synes er utilfredsstillende. Jeg svarer så hurtigt som muligt og efter bedste evne.

Alle 3 hold er kommet i gang med turneringen; eller det skulle de have været. Desværre udeblev en dommer for anden weekend i træk og til trods for træner Rosborgs bestræbelser og Søndersøs velvilje, så lykkedes det ikke at få afviklet den kamp. Således har årgangen i skrivende stund været involveret i 3 kampe. Hold 1 har spillet 2 og vundet begge og ligeledes har hold 3 været i kamp. Også med en sejr til følge. Jeg var heldig at modtage drengene, da de vendte hjem fra Højfyn. Humøret var højt og de havde fået en god oplevelse med drama og en fin sejr.

Lige om lidt tager årgangen som alle ved på tur til Prag. Det er fabelagtigt, at vi kan tage afsted med alle 3 hold! Det glæder mig og de andre trænere, at det er tilfældet. Alle på og omkring årgangen bør være stolte over dette. Det sker ikke ret tit overhovedet noget sted i nogen klub og det vidner om det gode kammeratskabs trivsel, en af TPIs grundværdier. I den forbindelse skal lyde en stor tak til forældrene generelt og i særdeleshed til Søren D., der har gjort et kæmpe arbejde for at arrangere turen. En stor tak skal også lyde til de forældre, der hjælper dernede og dem, der via sponsorater har sørget for nyt tøj til årgangen. Også på forældresiden er det en fremragende årgang at træne.

Jeg vil ønske alle et rigtig godt forår og en rigtig god tur til Prag. Vi ses!