TPI Håndbold tilknytter mentorer

Som noget nyt, at vi til den kommende sæson tilknyttet en mentor til vores hold i årgangen U10, U12, U14 og U16. Mentoren skal sikre at træningen har den rette kvalitet, at der bliver arbejdet aktivt med den røde tråd, og at vi får udviklet trænere.

Til denne rolle, for U10 og U12 holdene, har vi lavet en aftale med Anne Kruse, som tidligere har trænet flere ungdomshold, ligesom hun som formand for FHF’s Børne- og Ungdomsudvalg, ved præcis, hvad der skal til for at motivere og udvikle de unge spillere.

Til U14 og U16 holdene bliver det Joakim Pedersen, som i denne sæson har haft vores U12 Piger, som bliver mentor. Joakim er ansat på SINE Efterskole og har tidligere været træner i HC Odense, hvorfor vi er sikre på, at han er den rette, til at hjælpe og dygtiggøre vores træner og spillere. Joakim er ligeledes formand for FHF’s uddannelsesudvalg, hvorfor Joakim også vil støtte op om trænerne med uddannelses- og udviklingsplaner for trænerne.

For yderligere information kontakt:

Mathias Rettig
Ungdomsformand TPI Håndbold
2810 5392
mathias_rettig@hotmail.com