Miniafdelingen på plads!

Så er det blevet tid til nogle af vores vigtigste hold, og uden tvivl vores største afdeling, nemlig miniafdelingen, bestående af U4 Boldleg, U6 Mix og U8 Mix:

U4 Boldleg er det med glæde, at Jakob Larsen og Kamilla Kristensen har sagt ja til endnu en sæson for vores mindste spillere. Når Jakob og Kamilla rammer en kamp på onsdage, er det glædeligt, at vi endnu engang har Malthe Hein, Magnus Bengstrøm og Line Jensen som ungtræner.

U6 Mix spillerne får endnu engang kompetent træning af Ane Sandal, som igennem de sidste mange år, at stået for denne årgang. I år får hun en lidt mere tilbagetrukket rolle, da Karoline Rettig, skal være sportslig ansvarlig for afdelingen. Som ungtrænere har Alberte Andersen, Sille Spenner og Feline Paaske, som alle er U14 spillere, sagt ja til at prøve trænegerningen af.

Hos U8 Mix bliver det gengangere fra denne sæson, nemlig Susan Pedersen og Jan Saysette, som skal træne årgangen. Mette Pedersen og Gitte Egholm har sagt ja til at hjælpe til fra tid til anden, ligesom vi endnu engang har Alberte Rex, Sara Jeppesen og Martha Brøchner som ungtrænere. Et meget stærkt team omkring vores ældste minispillere, som skal sikre en optimal udvikling, inden spillerne skal spille på den store bane.

For yderligere information kontakt:

Mathias Rettig
Ungdomsformand TPI Håndbold
2810 5392
mathias_rettig@hotmail.com