Håndboldskole 2017

Tilmelding til årets håndboldskole starter onsdag d. 1. februar kl. 10.00, og sker via DHF’s hjemmeside, via dette link. Vi har igennem de seneste år oplevet stor efterspørgelse for vores håndboldskole, og vi opfordre derfor til at sidde klar ved computeren.

TPI har siden 2008 afholdt håndboldskole i den første uge af skolernes sommerferie, i år 26.-30. juni.

Hvert år får vi besøg af 80-90 børn i alderen 9-12 år, som i løbet af de fem dage skolen vare, får 10 træningspas både i hal og på vores strandbaner, massere af kampe og en masse andre sjove aktiviteter. Torsdag aften er der overnatning med fællesspisning, underholdning og massere af socialt samvær på tværs af alder og køn.

Vi glæder os til igen i 2017 at invitere til håndboldskole i Paaruphallerne.

Har du spørgsmål eller kommentarer er du velkommen til at tage fat i Mathias Rettig eller Helle Madsen, se mere her.

Billedere fra håndboldskolen 2016 kan findes i vores galleri Håndboldskole 2016 og på vores Facebook side.