Dalum stævne lørdag aften d.10/12, 2 hold

Lørdag d.10/12 kl. 18:45 – 21:30 Mødetid kl. 18.00 i Dalum hallerne, Mejerivej 1, 5260 Odense S

I skal selv medbringe spillertøj: rød TPI  t-shirt, shorts og strømper mm.

Hold 2 gik ubesejret igennem Morudstævnet, flot. I fortsætter bare stilen 🙂

Hold 1: Enes, Magnus J, Magnus M, Lasse,  Tobias, Schødts

Hold 2: Lukas, Gustav, Broch, Tore, Jonathan, (Mikkel Emil)

Dette er udgangspunktet, men der kan ske ændringer i trupperne. Philip er gledet ud, han spillede sig bestemt ikke af holdet og det har været en svær beslutning. Desværre for Philip er Jonathan kommet tilbage efter en skade, og jeg vil gerne afprøve kun at spille med 5 mand i trup 1.

Hov og så kom muligheden for at afprøve Mikkel Emil inden stiftstidende ind fra venstre, så han afprøves på hold 2. Derfor 6 spillere pr. hold alligevel!

Spillerne får numre (funktioner på banen): 1 er målmand, 2 (forsvar/angreb på midten), 3 er (forsvar/angreb i siden), 4 er over stregen. Alle har bestemte løbemønstre til ALLE dødbolde, de øves til træning: Både for indkast forskellige steder på banen, målspark, når bolden gives op, i presspil… Jo flere aftaler der er øvet og på plads, jo større chance for succes.

Sigtet er Fyens Stiftstidende d.27/12. Her stiller vi med TPI, Pårup skole og Tarup skole.

Som udgangspunkt vil vi primært bruge 5 spillere pr. hold til Fyens Stiftstidende. Der vil dog blive udtaget 6 og måske 7 spillere pr. hold. Spiller 6 og 7 er med i tilfælde af skader, eller hvis det ikke kører for holdet. De skal som udgangspunkt IKKE regne med meget spilletid. Det er hårde betingelser, men vi håber at komme videre til finaledagen med mindst 1 hold.

Der er  mange muligheder for at udtage holdene. Enes, Schødts og Tobias kan KUN spille for TPI, da deres skoler ikke stiller op (hvad jeg ved af). Hvis de ikke alle vælges til de 5 der skal starte, er der gode chancer for at de får plads 6 og 7 på TPI holdet.

Et bud kunne være:

TPI: Enes, Lasse, Mackenhauer, Magnus Jensen, Jonathan, Schødts, Tobias… men andre banker på!

Pårup skole: Gustav og Lukas, (Mikkel Emil), Daniel (hvis han bliver klar), Tore, måske en fra holdet over fx Lasse, Magnus Jensen eller Jonathan, hvis de ikke udtages til TPI. Der er mange andre gode spillere på Pårup skole. Philip er desværre fra 2001, han kunne ellers have været et godt bud

Tarup skole: Nikolai Broch, (Jonas Broch), (Emilie), Anders, Kramer, Boysen, Heise, Skouros skal kæmpe om pladserne. Der er sikkert flere jeg ikke helt har styr på endnu. Fx Magnus M hvis han ikke kommer på TPI holdet.