U15 8mands vinder rækken!!! Afrunding og kampreferat mod Nr. Aaby!

Vi vil ikke bruge så meget tid på at opridse kampen mod Nr. Aaby, men derimod på at opsummere sæsonen og sige tak til alle jer der har været omkring 8mandsholdet! I har alle spillet en rolle som har resulteret i denne fantastiske placering!

14628291_10209570458554380_676498483_n

Ifølge DBU Fyns regler har vi nu vundet rækken idét vi har vundet vores kampe mod både Skovby og Kerteminde. Det er derfor ligemeget hvordan der kamp ender på mandag fordi vi vandt idag! Vi har vundet rækken!!!!!!!!!!!

Det har været fantastisk at følge den udvikling der er sket indenfor meget kort tid med det her hold! Der er utroligt mange nævneværdige præstationer som har gjort en kæmpe forskel på det her hold.
Det vil være svært at opsummere dem allesammen, men vi kan i hvert fald sige tak til ALLE der har spillet 8mands for os! I har alle spillet jeres individuelle og holdmæssige rolle i succesen!

I har vundet drenge! Tillykke med det, i fortjener det!

Topscorer:                                      Assistmager:                                             Fast mand:

Marius Broholm – 5 mål                   Oliver Kramer  – 3 assists                             Jacob Friis           – 6 kampe
Mathias Lund      – 4 mål                   Toki Skoralid   – 3  assists                            Marius Broholm – 6 kampe
Dolunay Türk      –  3 mål                   Dolunay Türk  – 3 assists                             Mathias Lund      – 6 kampe

 

TPI 5-2 Nr. Aaby 

Fra start var vi overbevisende på banen, og fik hurtigt skaffet os et mål som Marius sparkede ind med indersiden efter en flot løbetur af Dolunay der i sidste ende fik spiller Marius helt fri! 1-0.

Ikke ret lang tid efter, får vi dømt en straffespark som Dolunay hurtigt sætter sig for at sparke. Med ingen form for usikkerhed i sit tilløb, satte Dolunay bolden i nettet og så var vi foran med 2-0!
Marius var dog ikke færdig med at score mål, og får bragt os frem 3-0 ved at prikke bolden i mål på et indlæge fra Jacob som tog et godt træk ude på siden.
Vi var dog stadig ikke færdig med målstimen, for lidt senere får Peter chancen lige uden for feltet, og ser chancen for at sparke på mål udefra! Bolden kører langs jorden mod målmanden, og får lige akkurat sneget sig igennem armen på målmanden! 4-0!!

Nr. Aaby blev herefter lidt trætte af deres situation og bragte en ekstra spiller på banen, hvilket de var tilladt så længe de var bagud med 3 mål. Dette gav os lidt problemer fordi Nr. Aaby kastede alle frem og gjorde at vores forsvar stod i undertal konstant. Det var dog ikke nok til at gøre kampen usikker for os på noget tidspunkt. Vores forsvar kæmpede bravt og fik styr på de fleste trusler. Nr. Aaby formåede dog at score 2 mål i deres overtidsperiode. 4-2.

Inden kampen slutter nåede vi dog at få scoret endnu et mål. Målet blev til efter Peter sparkede på mål udefra, og målmanden ikke fik kontrol over bolden. Dette opdagede Mathias Lund hurtigt, hvorefter han spurtede efter bolden og fik prikket den i mål før deres keeper kunne få fat på den. 5-2 og endnu en sejr til os!

Man of the Match:

Peter Kjærskov

Peter var fantastisk på midtbanen, hvor han hovedsageligt agerede som spilfordeleren som styrede midtbanen, men også som driblekongen der satte den ene spiller af efter den anden og havde en fod med i spillet på flere af vores mål!
Han leverede en rigtig god indsats, og han stoppede aldrig med at kæmpe. Han fik også chancen på kanten hvor han fik lov til at drible lidt mere, og her satte han også den ene spiller af efter den anden!

Der var igen mange gode præstationer, og vi ville ønske at der var kampe nok til at alle kunne få en “Man of the Match” titel i denne omgang. Der er så mange spillere der har bidraget fantastiske præstationer og som har sørget for at vi kan slutte af i den her række som de bedste.