Kampreferat fra A-rækken, TPI-HFE (skrevet af Boysen)

Det var en grå, men regnvejrsfri dag i TPI. Haarby/Flemløse/Ebberup var på besøg hos et meget selvtillids fyldt TPI-hold, som har vundet deres seneste 3 kampe.

Som altid havde træneren et taktisk oplæg klar. Vi skulle hænge sammen i kæderne, prøve at holde bolden i egne rækker, og så fyre vores dødelige kontraangreb afsted når vi havde chancen. Størstedelen af holdet glemmer dog oftest, hvad det taktiske oplæg handler om når kampene starter 😉 .

Kampen startede rigtig godt og vi havde mange chancer fra start. Hurtigt kom det første mål også. MålMagne scorer igen – 1 -0 Tpi. Vi nåede dårligt, at få pusten før der var pres på igen. En fejl i forsvaret, hvor vi mister bolden, og vi bliver fanget på mellemhånd. Dårlig kommunikation, kludder foran vores mål, hvor en Haarby/Flemløse/Ebberup får sidste fod på bolden. 1-1. Efterfølgende vandrede spillet frem og tilbage, uden vi rigtig var i kontrol indtil pausen.

I pausen snakkede vi om, at vi skulle tættere på mål, før vi afsluttede, da de havde en god målmand.

Vi kom ud til anden halvleg med nye kræfter. Haarby/Flemløse/Ebberup kom aldrig rigtig tæt på vores mål. De forsøgte sig sommetider med langskud, som Phillip flot pillede ned. Vi var derimod oppe og banke på deres mål utallige gange. Med både Magne, Feddern og utrættelige Lenni i dybden og i fødderne. Efter mange skud og dyde bolde kom det eftertragtet mål endelig. Køligt følt ind i kassen, af den sultne Lenni. 2 -1 Tpi.

Efter målet jagtede vi chancen for at kunne lukke kampen. Chancen bød sig også da, Overdådige Oliver Boysen fik tilkæmpet sig et gult kort til Haarby/Flemløse/Ebberup. Han blev kastet ned i græsset, da bolden var ude af spil. Det blev nu rigtig sjovt, da vi sad på kampen i de næste ti minutter. Det var vores chance til at få lukket kampen. Utallige chancer i deres ende, men vi kunne ikke få prikket bolden ind over stregen. De fik manden ind igen uden, at vi fik lukket kampen. I de sidste minutter forsøgte Haarby/Flemløse/Ebberup sig med en ekstra angriber, uden at de kom frem til store chancer. Fuld tid – 2-1 Tpi.

Efter kampen snakkede vi om, at vi ikke spillede vores bedste kamp, men vi kæmpede til det sidste. God stemning i omklædningsrummet, og en vigtig sejr. Vi ligger nu på 4. pladsen af point med Ringe. Vi ser frem til næste kamp.                                                                                                                                                               Kampens spiller blev utrættelige Lenni med et mål og fuld tid i bagagen. Altid farlig med energiske dybdeløb, og hårde skud. Han spillede en lidt uvant position som angriber, men når man har fået sin, fodbold opdragelse i KFUM kan man vel altid spille angriber ;).”Keep up the good work, bruh!”           Rosborgs kampens spiller blev både Anders Damgaard og Lenni. Anders havde mange flot sparket afleveringer i både dybden og bredt. Han satte sig igennem i sine tacklinger og leverede en flot indsats, men han måtte desværre forlade banen i anden halvleg, da han havde ondt.