Selvmål, frispark, solotur og 2 forsvarsspillere på måltavlen gav sejr mod Assens.

TPI 4-1 Assens Fc

Endnu en hjemmebanekamp, endnu en gang med overbevisende sikkert spil. Hermed er vi stadig ubesejret på eget kunst- og naturgræs.

Dagen startede ikke godt for Assens, idet de ankom få minutter før kampstart og allerede kort tid efter var de bagud, og sådan forblev det hele kampen igennem. Vi kom ud til kampen i højt tempo og satte os på spillet. Det høje tempo satte Assens under pres, hvilket gav os en del chancer foran mål. Vi formåede at sætte Assens målmand under så meget pres at han så sig nødsaget til at losse bolden væk, desværre for Assens stod en af deres forsvarsspillere i vejen, han fik bolden losset lige i krydderen hvorefter den trillede lige så stille i mål. 1-0

Et gratis mål siger vi ikke nej tak til, og vi fortsatte det gode spil herefter, således at Assens stort set ikke kom til chancer. Når de endelig fik en mulighed var Kramer på dupperne og fik ro på situation, uanset om det var med en god redning eller ved at drible en mand i eget felt. Selvom vi sad på store dele af spillet formåede vi ikke at komme frem til nogle 100% chancer, og de små chance vi havde kunne vi ikke få puttet i kassen, lige indtil vi fik et frispark et par meter uden for feltet (godt set af dommeren). Her var Dolunay hurtigt over bolden og klar til at sende et missil afsted, og et missil var lige præcis hvad vi havde brug for, for at komme på 2-0.

Efter kampen mod Skeby var det vigtigt for os at holde fokus efter pausen, fordi vi denne gang ikke kunne tillade os at lukke 2 mål ind. Modsat kampen mod Skeby kom vi ligeså stærk ud til anden halvleg som vi gjorde til første. Vores forsvar stod sikkert og fik afværget alt hvad Assens sendte imod os, dette gav os mulighed for at være mere fleksible, hvilket vores midterforsvar Dolunay Türk udnyttede ved at tage en dribletur hele vejen op gennem midten, for herefter at banke bolden i nettet endnu en gang. 3-0.
Med 2 mål i baggagen var selvtilliden høj hos Dolunay, så selvfølgelig skulle han lige udøve sin indre Ryan Giggs og kaste et indkast til sig selv via en modstanders ryg, hvorefter han køligt spillede bolden videre.

Vores dominerende spil fortsatte og vi fik hvad der føltes som 100 chancer som bare ikke blev puttet i kassen, eller for den sags skyld spillet til den frie medspiller i modsatte side. Lige indtil Marius kom fri på kanten og sendte et skarpt indlæg ind i boksen, her havde Ludvig sneget sig med frem fra sin plads i venstre side af forsvaret. Han stod klar bagerst i feltet, efter forgæves forsøg på at sparke bolden væk fra Assens, landede bolden for Ludvigs fødder, og som den fødte striker sparkede han den i kassen. 4-0

Med fire mål på tavlen og kun kort tid igen tog vi foden væk fra speederen, dette førte til at Assens kom bedre med i spillet og til sidst fik de puttet et enkelt mål på tavlen. 4-1.

Heller ikke i denne kamp skulle det være et clean sheet til os, men så er det godt vi er begyndt at score mål. Fire mål lavet udelukkende af forsvarspillere, hvad skal man bruge angribere til, næste kamp stiller vi i formationen 7-0-0.

Stilling

 

Man of the Match:

Dolunay Türk

Ligesom med de andre gode præstationer fra vores side, er der mange spillere der kan nævnes i denne sammenhæng, fodbold er trods alt en holdsport. Vores forsvar var bundsolidt (hvis man lige ser bort fra en enkelt blunder) takket være Ludvig, Jacog og Dolunay. Men i Man of the Match sammenhæng er det er ikke til at komme udenom en forsvarsspiller der nærmest var umulig at komme udenom, og en forsvarspiller der samtidig scorede 2 af vores mål. Det er selvfølgelig Dolunay Türk der er tale om. Han spillede med stor selvtillid, satte en masse vigtige tacklinger ind, fik puttet 2 mål i kassen efter frispark og solotur og ikke mindst så kastede han et indkast til sig selv via en modstander, særdeles udemærket!

Det var en fornøjelse at se ham tage sine “Dolu solo”-ture efterfulgt af tilbageløb for at lukke ned i forsvaret sammen med Ludvig og Jacob!