Flyvende fra start, og vi tog sejren!

TPI 4-2 Skeby GF

For at sige det kort, var vi overbevisende.

Kampen startede, og der var kun omkring et halvt minut hvor vi var usikre. Dette tillod at Skeby kunne spille sig frem til en skudchance med det samme. Heldigvis scorede de ikke.
Næsten direkte efter fik Magne bolden ude på højre kant, og trak den hele vejen hen til feltet hvor han skød på mål fra en skarp vinkel!
Bolden rammer stolpen, og derefter målmandens ryg, og så går den ind! MÅL!

Fantastisk start! Vi fortsætter med endnu et mål, igen fra Magne, ikke så lang tid efter. Denne gang assisteret af Kramer.
2-0! Og herfra sidder vi på kampen. Der går nogle minutter før Mathias Lund får lov til at stå på toppen som angriber, og her må man sige han formåede at gøre det godt. Mathias vidste præcist hvor han skulle stå når de andre skød på mål eller der kom indlæg. Dette resultere i at han to gange indenfor kort tid kunne sætte foden på bolden og score! God positionering betaler sig! 4-0!

Herefter går vi til pause med en solid føring og en god mængde selvtillid. Da vi starter igen kan det ses at Skeby er desperate på at få et mål. De kæmper alt hvad de kan, og desværre skulle det lykkes dem at komme til de helt gode chancer da vi får en mand smidt ud i 10 minutter. Dette gjorde vores forsvar usikkert da de konstant smed alle mand frem i håbet på mål. Det lykkedes dem at score 2 gange og dermed var resultatet 4-2..

Efter de 10 minutter var vi igen fuldtallig og med det samme får vi ro på spillet, og de derefter går de sidste 10 minutter med at bombardere Skeby med chance efter chance.
Der var en fantastisk stemning eftersom en masse U/15 spillere mødte op efter træning for at heppe på!
Det ender dog ikke med flere mål end de 4. Men det viste sig også at være nok! 4-2 og endnu en sejr !

Et par ekstra nævneværdige præstationer så vi bl.a. fra Toki Skoralid som lagde flotte afleveringer der resultere i 2 mål!
I målet havde vi Mads Krogstrup som viste fantastiske takter med sine reflekser og vigtige redninger, ofte flere gange i træk.
Mads havde også en speciel ro over sit spil, idét hver gang han skulle have bolden op i hænderne, flippede han den bare op med foden istedet for at samle den op, ligemeget om der var en spiller på vej mod ham eller ej.

14429416_10209399479840019_2125936466_n

Man of the Match:

Magne Hentze

Magne startede kampen ud med et hurtigt mål, og fortsatte derefter med en fantastisk præstation. Der er mange spillere der kan nævnes i dette sammenhæng men vi skulle jo vælge én. Vi valgte Magne fordi han konstant udfordrede modstanderen, tog løbene, kom frem til skudchancer og stadig så sig frisk nok til at løbe i begge sider af banen.

Det var en fornøjelse at se ham spille (nok ikke for Skeby GF), og det var en kamp han kan være stolt af!