Sejr i revancheopgør fra sidste sæson.

Skovby GF 1-2 TPI

I korte træk kan kampen beskrives som en jævnbyrdig kamp med få store chance i begge ender. Det endte dog med at vi fik mest ud af disse få store og enkelte små chancer, og vi kunne dermed hive 2. sejr hjem i vores 3. kamp.

Første halvleg startede stille og roligt ud og spillet bølgede frem og tilbage. For os var det ikke det bedste fodbold vi har spillet, idet der ikke var nok bevægelse og snak blandt spillerne. Dette medførte også chancer til Skovby, men takket være en Man of the Match-værdig præstation og en feberredning hist og her holdte Martin 0’et indtil pausen. Det var dog ikke kun Skovby der fik chancer, og efter 30 minutter fik vi vores første store chance efter et hjørnespark. Her så Kramer sin chance og bankede bolden i nettet. 1-0 ved halvleg.

Kampen fortsatte meget i samme boldgade gennem 2. halvleg og med under 10 min igen formåede Skovby at komme til en chance på kanten af feltet, her formår Martin ikke at hive endnu en klasseredning ud af ærmet og Skovby kom derfor på 1-1.
Det massive slag det nu engang er at få udlignet imod sig med kort tid igen, var dog ikke nok til at fjerne gejsten hos drengene og blot et par minutter efter, altså få minutter før slutfløjt, fik vi sent bolden op til Oliver Kramer der kunne spille Marius fri. Efter at have driblet i hvad der føltes som flere minutter satte matchvindende Marius køligt bolden i nettet til stor jubel, 1-2.

Vi ser frem til næste kamp hvor vi skal fortsætte det gode spil, og dermed langsomt snige os ind på en topplacering.

Man of the Match:

Oliver Kramer.

Der var igen i denne kamp flere gode kandidater til titlen som Man of the Match, men i sidste ende stod vi igen med en beslutning mellem to spillere der begge havde gjort det fremragende i hver deres ende af banen. Jacob Friis stod stærkt i defensiven hvor han flere gange fik lukket ned for Skovbys store angribere. Samtidig bidrog han med gode ting enkelte gange offensivt, hvor han fik sendt nogle gode bolde i dybden. Den anden kandidat til æren var Oliver Kramer. Kramer var en central del i flere gode aktioner stort set overalt på banen, da han det meste af kampen lå på midtbanen. Kramer fik desuden også et par minutter som angriber, men det var først da han blev rykket ned på midten at han for alvor satte gang i kedlerne (ja den er god nok). Allerede få minutter efter rotationen fik han puttet første mål i kassen, og hen mod slutningen lagde han en vigtig aflevering til Marius der kunne afgøre kampen, 1-2, med under 5 min igen.

Selvom der var mange fremragende præstationer, så kan æren af denne titel dog kun tilfalde en enkelt spiller, og for denne kamp har vi udvalgt Kramer, fordi der blev kæmpet og brillieret, selvom han ikke lige fik lov til at spille ønskepositionen. Desuden så skulle mål være ret vigtigt i fodbold.