Følelsesmæssig rutchebanekamp endte med første sejr.

TPI 5- 3 Kerteminde BK.

En flot holdindsats og godt angrebsspil gjorde at vi kunne slutte kampen af med en 5-3 sejr på hjemmebane.

Fra start gik vi ud og styrede spillet, og kom hurtigt til chancer med Phillip på toppen som tog alle de løb han overhovedet kunne. Der gik lidt tid før den første scoring kom, men det var tydeligt at vi havde styr på kampen. Lidt tid før pausen fik vi indkasseret vores første mål takket være Phillip. Vi gik til pause 1-0.

Efter pausen skiftede vores målmand Oliver Kramer, som havde stået en rigtig god halvege, plads med Dolunay Türk, der ligeledes havde spillet solidt forsvarsspil kendetegnet ved de typiske ”Solo-Dolo”-ture!
Kramer fik dermed chancen for at spille de mere uvante pladser, som f. eks. angreb og midtbane. Her så vi en fantastisk indsats i forhold til konstant pres på modspillerne og at han altid tog turen tilbage igen.
På mål gjorde Dolo en hæderlig indsats, selvom der gik mål ind. Når Dolunay skriger ”Jeg har!”, ryster jorden og modstanderne mister modet i frygt for den bjørn der er på vej mod dem.
I 2. halvege, udligner Kerteminde til 1-1, men kort efter svarer Marius igen med en scoring assisteret af Phillip. Lidt senere scorer Marius igen denne gang assisteret af Kramer. Vi når at blive lidt for glade og husker ikke vores positioner og vigtigheden i at står rigtigt når modstanderen har bolden. Dette resulteret i at Kerteminde scorer til 3-2 og derefter 3-3. Men lige som det så sort ud, kommer Phillip til redning med 4-3 scoring, og derefter endnu en scoring af Mathias Lund som skyder bolden i mål efter Kerteminde-keeperen parrerede et skud i hans retning. 5-3, og sådan endte kampen med en sejr.

Generelt så vi en masse gode takter i forhold til opbygningsspil, indlæg, standardsituationer og præcision foran mål. Ligeledes kan det også mærkes at vores forsvar planlægger med hinanden og har en god kommunikation der ofte er afgørende.