Træningsweekend for 2. Divisions Damer

Sidste weekend stod i håndboldens tegn for TPI 2. div. damer.

Lørdagens program stod på to træningskampe og en masse hygge.

Vores første modstander var SUS-Nyborg, som blev til et nederlag 19-23. I denne kamp blev vi testet på vanligt niveau, og der var gode tegn på, at vi med små rettelser vil blive klar til turneringsstart.

Kamp nummer to var mod FIF, som blev aflyst. Det var ærligt FIF ikke mødte op, men det gav os muligheden for at få revanche mod SUS-Nyborg. I Anden kamp mod SUS-Nyborg forsøgte vi at rette op på vores fejl fra kampen før. Her viste vi mere vilje og gejst både på og udenfor banen. Med rettelserne på relativ kort tid, fik vi vendt kampen til vores fordel. TPI var foran stort set hele kampen, dog endte den uafgjort 19-19. Vi kæmpede flot og fik set, hvor langt vi er nået, og hvad der skal arbejdes videre med til træningerne. Efter kampen stod det på hygge med fællesspisning og snak.

Søndag mødtes vi igen kl.10.00. Mange af os var ramt af ømhed og træthed fra lørdagens fight. Vi startede morgenen med en let styrketræning som Ann Sofie Pilgaard stod for.

Med en frokostpause i Tarup-Paarups grønne områder, var det Emilie B. Nørbæks tur til at tage over på dagens program. Emilie havde arrangeret en masse forskellige konkurrencer, hvor vores evner indenfor rundbold, HINT og kendskab til hinanden rigtig  kom på spil.

Det var en dag, hvor vi sammen kunne grine og kunne konkurrere mod hinanden. En af truppens værdier er at vi socialt fungere godt sammen, noget vi kan drage fordel af og skal udnytte i kampene til turneringsstart.