Lars Sune Pedersen ny assistent for Thomas Reeh

TPI Odense Håndbold ansætter ny assistenttræner til 2. division dameholdet. Lars Sune Pedersen skal sammen med cheftræner Thomas Reeh løfte opgaven.

Med et seriøst projekt som vores dameprojekt, er vi løbende nødt til at evaluere på alt omkring setup’et og sammenhængen med vores udmelding om, at hele klubben skal være én samlet enhed. Vi skal og vil være ”Mere end bare en håndboldklub” og det kræver, at vi stiller høje forventninger til alle spillere, trænere, frivillige og ikke mindst ledelsen.

”Efter en evaluering af opstarten omkring vores 2. division damer, og deraf adskillige interne dialoger, er vi kommet frem til, at de aftaler og forventninger, som vi havde lavet omkring assistenttrænerrollen, ikke blev opfyldt i tilstrækkelig grad. Vi stiller ekstremt høje krav til spillerne og trænerne omkring engagement, prioritering, involvering og tilstedeværelse, og på baggrund af evalueringen så vi os nødsaget til at skifte ud på assistenttrænerposten” udtaler formand Thomas Olsen.

Selvfølgelig et meget uheldigt tidspunkt at skulle finde en kompetent erstatning, men forholdsvist hurtigt kom vi frem til, hvem der var vores førsteprioritet. Det er derfor med stor glæde, at jeg kan konstatere, at det er lykkedes os at tiltrække en meget stærk kompetence – Lars Sune Pedersen. Lars har en kæmpe håndboldindsigt, og specielt på målmandsudvikling, som var spillertruppens 1. prioritet til en ny assistenttræner. Han har igennem flere sæsoner tidligere været Talenttræner i HC Odense Talentcenter, hvorfra hans samarbejde med Thomas Reeh startede. Udover at være assistenttræner for os i TPI Odense Håndbold, så er Lars kvag sine unikke kompetencer også assistenttræner for det Litauiske landshold. Vi er både ydmyge, stolte og meget glade over, at Lars har valgt at takke ja til at være en del af vores ambitiøse projekt.

Slutteligt er det også vigtig, at Lars i sine ungdomsår også har spillet håndbold i TPI Odense Håndbold, og dermed passer perfekt ind i vores idé om at skabe vores unikke kultur med folk, som bærer TPI værdierne helt indefra.

For yderligere information kan Thomas Olsen kontaktes på mobilnummer 20105079.