Slutproduktet haltede i premieren.

Det var en skuffet forsamling af trænere og spillere, der mødtes i omklædningsrummet efter remis´en imod Sanderum. Vi var skuffede over os selv, for vi ramte på dagen slet ikke det, vi kan.

Vor målsætning er jo, at vi skal levere 70 gode minutter og dette mål er igen delt op i delmål, der handler om løb, højintensive løb ikke mindst, vundne dueller og 2.-bolde, afleveringer; især de dyre fremadrettede og selvfølgelig afslutninger, chancer og mål. Udtrykket har i træningskampene været dejligt energisk. Vi har overfaldet modstanderne og vi har spillet næsten udelukkende på deres banehalvdel. Men i lørdagens kamp var vi nok klart bedst på mange parametre, men slutproduktet i form af veksling af 100%-chancer til mål og vundne overtalssituationer, der jo er det presspillet skal tjene til, udeblev. Modstanderen stillede op i en 4-5-1 formation og den store forward oppe foran havde vi svært ved at lukke ned. Og det til trods for at vi egentlig spillede 3:1.

Det taktiske oplæg havde fokus på det stærke hold og alle de marginaler, der skal til for at udgøre et sådant, men i mange situationer søgte vi udelukkende at løse modstanderens knude individuelt og det gavnede Sanderums sag, for de havde mange folk omkring os lige så snart, vi valgte solo-præstationer i stedet for pasningsspil med få berøringer, bandespil og løb for boldholder. Især forsømte vi at trække Sanderums mange kroppe bredt og vende spillet hurtigt nok til at skabe rum for de spillere på vort hold, der som regel afgør kampene for os. De løb eller driblede gang på gang ind i den ene blindgyde efter den anden.

Jeg overvejede at skifte til 2-mands forsvar, men turde ikke vove det, når de 3 havde problemer og når presspillet ikke kunne stoppe boldene frem til den ene angriber modstanderen havde. Og så endte det hele i en mere og mere forkrampet affære, hvor modstanderens tro på egne evner øgedes, som kampen skred frem, mens vi forekom rådvilde og spage i det spil, som de andre trænere roser os for. Desværre kan vi ikke vinde på roser og good will.

Vi samler trådene til mandagens og onsdagens træninger og så er vi klar til kamp igen lørdag på Nordfyn imod Søndersø.

Kampens spiller blev valgt af holdkammeraterne. Målscorer, Jonathan Høyer.