Fremgang på flere områder gav sejr.

Efter skuffelsen imod Sanderum hjemme var det vigtigt at sætte ekstra fokus på de ting, vi selv har den væsentligste indflydelse på i kampene. På alle områder skulle der være fremskridt. Det var et krav.

Jeg savnede en del attitude og udstråling i den første kamp. Modstanderen skal stresses og sættes under pres fra start til slut. Det øver vi os på. Og ja, det er enormt fysisk krævende at spille fodbold på den måde, men derfor har vi også trænet hårdt og vil komme til at gøre det igen. Forventningen er, at drengene både hvad angår fysisk udholdenhed, iltoptagelse og syretolerance rykker sig og lægger på. Det er kun på et fysisk overskud, at vi kan præstere godt teknisk og taktisk. Vi er kun lige begyndt, men vi er kommet godt i gang.

Sjov fodbold kræver surt slid for at komme i form til (at kunne præstere) det sjove.

Der er stadig mange ting i det spillemæssige, vi skal forbedre. Vi er fortfarende for komfortable ved at spille rundt i DBU-skål i første fase af opspillet. Man sætter sig selv under pres derved; tiden går med noget, der egentlig ikke er produktivt og modstanderen får tid til at komme til kræfter og reorganisere sig. Vi skal også vende/skifte spillet noget hurtigere og oftere, hvor den gamle børnesygdom med at spille op i samme side, som man gerne vil gå i afslutning fra, stadig viser sig. Og: vi brænder alt for mange chancer og spiller for individuelt(til tider).

Når det er sagt, så skal vi også huske at sætte selvtillidens frø til at vokse i opfattelsen af, at der var fremskridt flere steder og ikke mindst i forvisningen om, at vi fysisk stod distancen og klarede at komme hurtigt tilbage fra flere forvridninger. Det var godt at se! Og målmand Lassen stillede op til kamp, omendskønt han var sygdomsplaget. Det vidner om karakter.

Mentalt måtte vi hjælpe drengene i starten til at få fokus rettet helt til. Men det lykkedes.

Så, alt i alt blev sæsonens 2. kamp et skridt eller to i den rigtige retning. Flere rigtige skridt skal tilføjes i den kommende tid og det vil vi arbejde koncentreret med i træningen.

Vi glæder os til fortsættelsen.

 

Kampens spiller valgt og kåret af holdet: Enes Ôrs.

Målscorere: Daniel(2), Magnus Jensen(2), Enes, Jon og Serias 1 hver.