Ungdomsafdelingen: Sommertræning 2018

Vi gentager succesen fra sidste sommer, og arrangerer sommertræning igen i år for hele ungdomsafdelingen

Er du også træt af, at badmintonsæsonen er ved at være slut? kan du næsten ikke vente til sommerferien er slut, så du igen kan svinge ketcheren? Så se med her:

Vi gentager succesen fra sidste sommer og inviterer til fælles sommertræning for begynder, let øvede og øvede.

Sommertræningen vil forløbe sig fra: Onsdag d. 9. maj – Onsdag. d. 27. juni (uge 19 til og med uge 26) fra 17.00 – 18.30 Det vil altså sige, i alt 8 træningspas.

Træningen vil både bestå af en masse badminton, samt udendørsaktiviteter – så husk derfor udendørs fodtøj og praktisk tøj alle gange, da det kan varigere fra gang til gang, hvad i skal lave! Krav til deltagelse er tilmelding på: tpiungdomsudvalg@yahoo.dk (fulde navn på spiller) Samt betaling på 150 kr. til 95545 (mobile pay + navn)

Tilmelding skal ske senest mandag d. 30. april! Sommertrænerteamet vil bestå af frivillige forældre/seniorspillere, mere specifikt: Lene & Jacob Callesen, Lucas Krogh og Martin Pedersen! Vi håber i har lyst til at være med, og vi glæder os til at se jer! Med venlig hilsen Anne Lundbech Træner & Ungdomsformand