Det kunne ikke “Lassen” gøre denne gang.

TPI 0-4 TEAM Højfyn

Den dårlige stime fortsatte, på trods af at kampen slet ikke burde have endt som den gjorde.

Højfyn, som vi kun knebent havde vundet over i vores første kamp kom langt bedre ud til kampen end vi gjorde, og igen var det vores mangel på fokus fra start der førte til en blunder og 1-0 til Højfyn. Det lignede ikke at dette skulle slå os ud denne gang, idet meget af spillet foregik på vores fødder. På den mest ærgrelige måde var det bare ikke nok til at vi kunne få puttet bolden i kassen i løbet af kampen. Langsom gled kampen fra os, hvilket gav synlige tegn på frustrationer i flere dueller, hvor Højfyn også lagde op til at vi skulle dumme os på usportslig mannér.

Højfyn havde især 1 spiller der gjorde ondt på vores forsvar, han sneg sig flere gange bag vores bagerste linje, hvilket førte til adskillelige 1 mod 1 chancer imod slutningen af kampen og her havde han et køligt overblik som gjorde Lassen chanceløs på trods af hans ellers flotte kamp indtil da. Kampen endte med 0-4 og en dårlig smag i munden, idet vi igen sagtens kunne spille lige op med dem.

Præcis som i kampen mod Fjordager, så indkassere vi et stort nederlag, på trods af at vi sagtens kan spille lige op med vores modstander. Det største problem er vores fokus fra start og herefter dalende kampgejst når vores manglende fokus føre til at vi kommer tidligt bagud.

Man of the Match:

Viktor Lassen

I fraværet af vores faste målmand gik æren af målet til Viktor som bravt tog målet ikke begge halvlege, på trods af at have været lovet en plads i marken. Det var nok et okay valg idet Lassen på egen hånd sørgede for at målscoren ikke var endnu værre. Adskillelige frie chancer foran mål blev reddet, men med det antal af friløbere Højfyn havde mod slutningen af kampen, så var det uundgåeligt at holde dem til kun 2 mål. 4 mål lyder måske af meget, men hvis man tager højde for mindst 5 friløbere og 10+ skud både tæt under mål og fra distancen, så er 4 mål alligevel en stærk præstation. En fantastisk kamp i målet af målmandshalvdelen i den dynamiske duo.