Besked til motionister:

Det er med beklagelse, at TPI Badminton ikke kommer til at udbyde aftentider til baneudlejning i den kommende sæson. Formanden har ringet til alle banelejere, hvor han har undskyldt og har forklaret situationens sammenhæng.
Situationen er den, at vi vokser på både ungdoms- og seniorsiden, og at vi er løbet tør for haltider. Den udvikling har bestyrelsen enstemmigt prioriteret at understøtte ved at konvertere aftenbaneudlejningstiderne til et nyt træningshold bestående af seniorer og ungdomsspillere.
Vi takker alle baneudlejere for tiden, de har spillet hos os.
Det vil stadigvæk være muligt at spille/leje bane tirsdag kl. 9.30-10.30 og onsdag kl. 10.00-11.00, hvis man fx ikke er på arbejdsmarkedet længere.
Havde vi en hal 3, stod vi ikke med dette problem.
Med sportslig hilsen
Bestyrelsen